Rebel Wilson poslala važnu poruku o debljanju koju svi moramo čuti

by | 6 srpnja, 2022
rebel wilson

Glumica Rebel Wilson podijelila je na Instagramu fotografiju koja je mnoge iznenadila, ali kad pročitate poruku koja stoji uz objavu vidjet ćete što je ona njome htjela reći. Poznato je da je glumica još od 2020. godine na dijeti i tada je napravila veliku transformaciju svog tijela – od napornih treninga do promjene prehrane. To je bila njezina “godina zdravlja” koja je rezultat razmišljanja o plodnosti i zasnivanja obitelji. Sve to, osim gubitka kilograma, dovelo je do toga da se osjeća samopouzdanije i samouvjerenije te uživa u životu, a sve to podržali su i njezini brojni pratitelji.

Fotografija koju je objavila pokazuje nju u kupaćem kostimu na odmoru u all-inclusive hotelu, a kroz objavu priznaje da je dobila čak tri kilograma.

“Izgubila sam svu samokontrolu. Ali znate što? Sutra mogu ustati i otići u teretanu, piti puno vode i jesti zdravo i voljeti sebe. Ne pomaže biti strog prema sebi, ali znam kako je osjećati se krivim i neugodnim nakon što pojedeš previše. Ali ako ste poput mene, samo znajte da vi niste samo vaša težina, vaša težina vas ne definira.”

Istaknula je i koliko je važno da budete zdravi te da nije dobro biti strog prema sebi – već najbolja verzija sebe.

Ako pratite ovu divnu glumicu, vidjet ćete da posljednjih nekoliko dana uživa na odmoru, a uz neke nevjerojatne fotografije s tog putovanja, iskreno je progovorila i o svojoj težini. Fotografija prikazuje nju u žarkoružičastom kupaćem kostimu na jedno rame, a cijela poanta odnosi se na to zašto nije stroga prema sebi u vezi toga što se udebljala.

To je samo jedna velika poruka svima – upamtiti da težina svakodnevno varira i da je debljanje posve normalno, a posebice tijekom odmora!

Pročitajte: Rebel Wilson otvoreno progovorila o neplodnosti i problemu s kojim se suočavaju mnoge žene

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

Foto: Instagram