Rebel Wilson otvoreno progovorila o neplodnosti i problemu s kojim se suočavaju mnoge žene

Vitalni razgovor o problemu o kojem se premalo govori u javnosti

by | 5 svibnja, 2021
rebel wilson

Glumica Rebel Wilson 2020. godinu prozvala je godinom zdravlja. Fizičkom transformacijom zadivila je svijet, a sada progovara i o drugom aspektu zdravlja – neostvarenom majčinstvu. U prosincu je otkrila kako je nakon ulaska u 40. godinu pokrenula postupak zamrzavanja jajašca, što je bio dodatni poticaj da stvori zdravije navike.

Međutim, sada sa svijetom objavljuje i tužne vijesti:

“Dobila sam loše vijesti i nisam ih imala s kime podijeliti, ali mislim da moram reći nekome. Svim ženama koje se bore s (ne)plodnošću, suosjećam s vama. Svemir ponekad djeluje na tajanstvene načine, ponekad sve to nema smisla… ali nadam se da će svjetlost uskoro zasjati kroz ove tamne oblake “, napisala je Rebel uz fotografiju snimljenu na plaži koju je objavila na svom Instagram profilu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

 Za svoju objavu Rebel je dobila brojne komentare podrške, a isto tako i iskustva žena koje se bore s neplodnošću.

Upravo zbog toga Rebel je ažurirala svoju objavu kako bi zahvalila svima: “Samo sam htjela reći da sam se jutros probudila i pročitala ljubazne poruke i priče svih vaših putovanja, i ne mogu vam reći koliko mi je to značilo te koliko se zbog svega osjećam bolje. Društveni mediji pobjeđuju kad je o riječ o stvaranju odnosa u usamljenim trenucima. Zato hvala svima”, zaključila je glumica.

Razgovori o neplodnosti mogu biti izrazito frustrirajući i upravo zbog toga se žene osjećaju izolirano i usamljeno kad se nose s ovim problemom.

Smatramo da je izuzetno pozitivno kad slavni progovaraju o vlastitim iskrenim iskustvima jer je ovo problem kroz koji brojne žene same prolaze i o kojem se premalo javno govori – u nadi da će ovakve objave biti poticaj za promjene.

FOTO: Graham Denholm via Getty Images