Rebel Wilson otvoreno o tome kako se osjeća nakon gubitka kilograma

by | 28 listopada, 2021
rebel wilson, mršavljenje

Rebel Wilson prošle je godine definitivno odlučila će joj 2020. biti “Godina zdravlja”, a ova australska glumica nedavno je otkrila da je ukupno izgubila 30 kilograma te da je njezin gubitak težine zapravo nusprodukt praćenja i brige o njezinoj plodnosti.

“Moj život se dramatično promijenio, mislim. Prolazila sam kroz putovanje plodnosti”, rekla je Rebel tijekom nastupa u australskom jutarnjem showu Sunrise. “Bilo bi bolje da sam zdravija, i htjela sam biti zdravija. Jako sam se mučila s emocionalnom prehranom. A prošle godine napravila sam veliku transformaciju, izgubila sam oko 35 kilograma.” Ističe i da je prilikom pregleda kod liječnika on istaknuo da su joj laboratorijski i krvni nalaz bolji nego ikad, kako piše Shape.com.

Rebel Wilson govori da je izuzetno ponosna na sebe što je uspjela i što sve to održava i ove godine, iako se vratila na posao, snima filmove. Ali ponosna je na to što je poboljšala svoj život nabolje – jer je bilo teško. “Nakon velikog, dugog radnog dana, često bismo snimali i 16 sati dnevno, stopala bi me stvarno boljela. Morala bih ležati naglavačke i staviti noge na kauč, a sada mi se takve stvari ne događaju. I jet lag – sad se puno lakše nosim s tim”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

 

Primijetila je i da se poboljšala njezina ukupna razina energije, da su se ublažili bolovi jer prije nije ni znala da ima puno upala po tijelu i nije to shvaćala ozbiljno jer je to bila njezina svakodnevnica. Otkrila je i da pati od sindroma policističnih jajnika, stanja koje zahvaća u prosjeku jednu od deset žena u reproduktivnoj dobi i karakterizira ga neravnoteža reproduktivnih hormona. To je i bio razlog zašto je dobila na težini, a u prosincu 2020. otvoreno je govorila da razmišlja o osnivanju obitelji i zamrzavanju jajašca.

Veliki uspjeh zbog male tajne

Kako ona ističe, ne uskraćuje sebi jednostavan junk food s vremena na vrijeme. Ali sve u umjerenim količinama. Ništa nije zabranjeno.

Iako se još uvijek prilagođava interesu svijeta za njezin izgled, Rebel tvrdi da je svaka žena lijepa bez obzira na veličinu i da njezina “Godina zdravlja” nije imala mnogo veze s mršavljenjem. “Ne radi se o veličini ili težini. Radi se samo o tome da volite sebe i da volite putovanje na kojem ste trenutačno. A za mene su najljepše žene one koje zakorače u vlastitu moć.”

Foto: naslovna @rebelwilson