Tri zanimljive radionice u narednom razdoblju koje ne propuštamo

Resetirajte se i dobro zabavite!

by | 24 siječnja, 2024
radionice zagreb

Kako najbolje upotpuniti slobodno vrijeme, a istovremeno da to bude korisno i zanimljivo? Naravno, uz vrhunske radionice!

Ako ste otvoreni za nova poznanstva, usvajanje novih vještina, ali i druženje, onda nastavite čitati jer donosimo tri zanimljive radionice na kojima možete dobiti baš sve to. Što vam zapravo ovakve vrste radionica mogu donijeti? Ponajprije, unaprjeđenje vještina i znanja, širenje kruga poznanstava i upoznavanje ljudi sličnih interesa.

Osim toga, iskustvo sudjelovanja u kreativnim aktivnostima može donijeti osjećaj zadovoljstva i radosti. Zar to nisu dovoljni razlozi da već sad bukirate svoj termin? Moramo naglasiti da se na svakoj od radionica koje predlažemo termini jako brzo pune pa je bitno da budete brzi s prijavom.

Radionice u gradu Zagrebu koje jedva čekamo posjetiti

Lit Lab: Izrada mirisnih svijeća

Na ovoj radionici proći ćete kroz sve segmente izrade mirisnih svijeća s naglaskom na ekološki aspekt. Vode vas u svemu – od izbora sirovina i materijala do gotovog proizvoda, a s druge strane sami birate sve – od mirisa svijeće do natpisa koji na licu mjesta izrađujete. Svoje svijeće (uz još poneki poklon od organizatora) na kraju nosite doma.

U pauzama ćete uživati u  desertu, kao i u sokovima te ginu. Druženje traje otprilike tri sata, a početak je u 18 sati.

Termina za sada u veljači još ima slobodnih, ali požurite jer se mjesta brzo popune. Prijave idu preko Lit Lab web-stranice.

Lokacija i vrijeme: Ilica 330a, 10 000 Zagreb. Parking je osiguran u dvorištu objekta ili uz cestu na označenim parkirnim mjestima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lit Lab (@litlabhr)

Centar za kulturu prehrane – Valentinovo: Truffles & Macarons

Valentinovo voli čokoladu, a na ovoj radionici naučit ćete napraviti domaće fine čokoladne delicije, spakirati ih i odnijeti na dar dragim ljudima ili najdražoj osobi na svijetu – sebi.

Što se točno radi? Truffles od bijele i tamne čokolade, lješnjak kuglice, macaronsi (dva punjenja, različite boje).

Kod izrade koriste se različiti okusi i dodaci okusa po izboru grupe – naranča, maslinovo ulje, amaretto, rum, kava… Također, čokolada se ukrašava dodacima kao što su sjeckani bademi, kakao, kokos, topljenom bijelom ili bojanom čokoladom.

Broj mjesta ograničen je na osam osoba, stoga požurite s prijavom!

Svi polaznici dobivaju dar, a to su diploma i recepti! Cijena za radionicu je 60 EUR za jednu osobu.

Sve detalje možete proučiti na njihovoj web-stranici.

Paint&Wine radionice

Paint & Wine odličan je način za provesti fantastično poslijepodne s prijateljima ili se jednostavno družiti i upoznati nove ljude. Uz slikarsko platno i akrilne boje te uživanje u gratis dvije čaše vrhunskog vina, svatko može stvoriti svoje remek-djelo.

Kako kažu i organizatori, za sudjelovanje nije potrebno slikarsko predznanje, jedino što trebate ponijeti jesu osmijeh i pozitivna energija!

Radionice se održavaju u gradu Zagrebu, Varaždinu, ali i drugim gradovima diljem Hrvatske pa svakako na njihovim web-stranicama provjerite točne datume za prijavu.

Pročitajte: Žudite za bijegom u prirodu? Ovo su najljepše kolibe u Hrvatskoj za potpuni reset

Foto: Instagram, Pexels