Obožavate pisati? Razmotrite ovu sjajnu radionicu u Dvorcu Stara Sušica

by | 4 siječnja, 2022

CeKaPe, Centar za kreativno pisanje iz Zagreba, od 19. 1. do 23. 1. 2022. u Dvorcu Stara Sušica, organizira prvu Zimsku školu pisanja 2021

Zimska škola pisanja nudi četiri različite radionice: Proza, Poezija i Raspisivanje i radionicu gostujućeg voditelja iz Novog Sada, Filipa Grujića, Dramski i prozni tekst.

Voditelji radionica vodeća su imena hrvatske književne scene, a prvi puta iz Novog Sada dolazi gostujući voditelj.

Olja Savičević Ivančević, jedna od najuspješnijih spisateljica u regiji, sjajna pjesnikinja i prozna spisateljica vodi radionicu poezije. Ivana Bodrožić, višestruko nagrađivana spisateljica, u samom vrhu hrvatske književne scene, voditeljica je radionice Raspisivanje, a Enver Krivac, odličan pisac i mentor riječkih radionica pisanja, vodit će radionicu Proze. Višestruko nagrađivani, mladi novosadski dramski i prozni pisac Filip Grujić gostujući je voditelj, a vodit će radionicu Dramski i prozni tekst.

radionica pisanja

Radionice se održavaju u jutarnjim i poslijepodnevnim satima, a slobodno je vrijeme rezervirano za pisanje i rad na tekstovima. Uz svakodnevni, cjelodnevni rad na tekstu, u večernjim satima organiziraju se i književne tribine i razgovori s gostima.

Puna cijena, koja uključuje smještaj, puni pansion i kotizaciju za radionice je 2.600 kn.

Na web-stranici škole pisanja pronađite radionicu za sebe i pridružite se ovoj jedinstvenoj književnoj avanturi.

Foto: Pexels, PR