Punjeni baguette

by | 7 rujna, 2013

Sastojci:

  • 1 baguette
  • 200 g pileće paštete
  • 3 žlice majoneze
  • 2 žlice senfa
  • 4 kuhana jaja
  • 1 dl mlijeka
  • 150 g suhe vratine
  • 4 kisela krastavca
  • 1 veća crvena paprika
  • mješavina začina, papar

Priprema:

1. Odrezati vrhove baguettea, te pomoću žlice izvaditi sredinu s jedne, a zatim i s druge strane kako bi se dobila šupljina.
2. Jaja, kisele krastavce, suhu vratinu i papriku narezati na kockice, a sredinu kruha potopiti u mlijeko, iscijediti i izmrviti.
3. U odgovarajućoj posudi pomiješati paštetu, majonezu i senf, pa dodati narezanu papriku, krastavce, suhu vratinu i jaja, te začiniti po želji.
4. Pripremljenom smjesom napuniti šupljinu baguettea, umotati ga u foliju i ostaviti u hladnjaku da odstoji, a zatim ga narezati na šnite i poslužiti.

Izvor: Dobra hrana