

Sastojci:
- 1 baguette
- 200 g pileće paštete
- 3 žlice majoneze
- 2 žlice senfa
- 4 kuhana jaja
- 1 dl mlijeka
- 150 g suhe vratine
- 4 kisela krastavca
- 1 veća crvena paprika
- mješavina začina, papar
Priprema:
1. Odrezati vrhove baguettea, te pomoću žlice izvaditi sredinu s jedne, a zatim i s druge strane kako bi se dobila šupljina.
2. Jaja, kisele krastavce, suhu vratinu i papriku narezati na kockice, a sredinu kruha potopiti u mlijeko, iscijediti i izmrviti.
3. U odgovarajućoj posudi pomiješati paštetu, majonezu i senf, pa dodati narezanu papriku, krastavce, suhu vratinu i jaja, te začiniti po želji.
4. Pripremljenom smjesom napuniti šupljinu baguettea, umotati ga u foliju i ostaviti u hladnjaku da odstoji, a zatim ga narezati na šnite i poslužiti.
Izvor: Dobra hrana



