


Sastojci:
- 4 veće crvene paprike
- 2 glavice luka
- 2 krumpira srednje veličine
- 50 g sira
- 50 g feta sira
- 1 jaje
- 50 g suhe vratine
- 100 g šampinjona
- 1 dl vrhnja za kuhanje
- prstohvat češnjaka u prahu
- bosiljak
- 4 žlice ulja
- 2 vrećice za pečenje
- mješavina začina
- papar
Priprema:
1. Paprike očistiti od peteljki i sjemenki. Luk i krumpir također očistiti i krupno naribati.
2. Šampinjone i suhu vratinu sitno nasjeckati, sir i feta sir krupno naribati.
3. U odgovarajućoj posudi pomiješati krumpir, luk, šampinjone, suhu vratinu, sir i feta sir. Dodati vrhnje za kuhanje, češnjak u prahu, bosiljak, začine po želji i dobro izmiješati.
4. Očišćene paprike napuniti pripremljenim nadjevom. Vrećice za pečenje nauljiti, poslagati u njih punjene paprike, zatvoriti i probušiti iglom.
5. Pripremljene paprike staviti u tepsiju i peći u zagrijanoj pećnici na 200 ºC sat vremena.
Izvor: lepotaizdravlje.rs/posaljirecept



