Zaljubljeni smo u ove prostirke za jogu koje odaju počast Van Goghu

Poznati brend Manduka želi podići svijest o mentalnom zdravlju i važnosti alata za suočavanje

by | 15 studenoga, 2021
Manduka x Van Gogh

Poznati brend Manduka i Muzej Van Gogh udružili su se kako bi odali počast sjajnoj viziji i ljepoti koju je zabilježio rad ovog ikoničnog umjetnika – i to linijom za jogu i meditaciju koje na nježan način prikazuju motive iz Van Goghovih poznatih umjetničkih djela.

Manduka x Van Gogh ručnik

Kako je, uz njegov rad, općepoznata i njegova borba s mentalnim zdravljem, brend se nada kako će ovom vrlo zanimljivom kolekcijom podići svijest o mentalnom zdravlju i dati podršku zdravlju i pozitivnosti u zajednicama diljem svijeta.

Manduka x Van Gogh okrugla prostirka za jogu

“Kad smo saznali za Vincenta van Gogha – točnije, njegovu priču i izazove s mentalnim zdravljem, znali smo da smo pravi partner koji će pomoći privlačenju pažnje na njegov rad i nastaviti govoriti o moći koju joga, meditacija i svjesnost pružaju onima koji se bore”, rekli su iz Manduke povodom najave ove prekrasne kolekcije.

Manduka x Van Gogh jastuk

“Inspirirala nas je ne samo Van Goghova umjetnost kad je bio najsretniji nego i to koliko je otvoreno pristupio svojim izazovima. On nam je poslužio kao inspiracija, kao što se nadamo da će i vama. Cilj naše suradnje s muzejom Van Gogh i ovom kolekcijom je potaknuti otvoreni dijalog o temi mentalnog zdravlja, ali i pružiti alate za suočavanje – meditaciju, tehnike disanja i jogu za podršku zdravijem uma i tjelesnoj povezanosti.”

Manduka x Van Gogh prostirka za jogu - Irisi

Dio iznosa od prodaje ići će upravo za financiranje ovoga muzeja, a dirljiva posveta umjetniku potaknula je i nas na to da odaberemo jednu prostirku!

Foto: PR