Pronašli smo odlične playliste za jogu, pilates i trčanje!

Neovisno o tome volite li glazbu dok vježbate ili ne, ponekad nam je svima potreban dodatan poticaj

by | 13 svibnja, 2021

O kojem god da je treningu riječ i koliko god da u njemu uživali, ponekad se dogodi da omiljena staza ili sprava preispituju vaše fizičke i mentalne granice. No ne biste vjerovali koliko vam u tome može pomoći odlična pjesma, koja će vam rasplamsati vatru u tijelu u trenu i pomoći vam da se vrlo brzo podsjetite zašto toliko volite pilates, jogu, trčanje ili ples.

Većina ljudi kada traži playliste za vježbanje, misli da je važno da ima brži i ponavljajući ritam, no ona prava pjesma zapravo je – ona zbog koje se osjećate fenomenalno. Evo nekoliko playlista koje vam u tome mogu pomoći!

Hip-hop joga

Volite hip-hop i jogu? Ovaj naizgled neobičan kombo istovremeno vas smiruje i podiže. Dajte priliku ovom zanimljivom glazbenom setu.

Acoustic pilates

Ova je playlista vrlo popularna i dokaz da od akustike ne morate odustajati niti kad se rastežete – jer ovaj “sporiji” ritam nikako nije demotivirajući.

Powerwalk!

Ako vam treba dodatan poticaj za odlazak na trčanje po nešto tmurnijem vremenu ili, priznajmo, ako čak i izmišljamo razloge zašto baš danas ne moramo na sebe navlačiti tenisice, pokrenite ovu playlistu i natjerajte se. Nakon sat vremena ćete si biti zahvalni.

Beast Mode Dance

Bilo da stalno plešete na iste ritmove ili se želite razbacati tijekom jutarnje rutine, ova će vas glazbena lista iz demotivirajućeg bića pretvoriti u onog hiperaktivnog.

Foto: Adriana Aceves/Unsplash