Kreće program mršavljenja Danijele Pupovac koji je mnogima promijenio živote

by | 13 ožujka, 2023
program mršavljenja

Hodaj, treniraj, jedi zdravo, više spavaj, nauči se nositi sa stresom… Unatoč tome što smo svjesni svih naputaka za zdraviji i bolji život, složit ćemo se da je teško promijeniti životne navike. Distrakcija ima previše: nova serija samo čeka da ju pogledamo, umor nakon posla liječimo izležavanjem na kauču, a da ne govorimo o uživanju u omiljenim snackovima. Ipak, sjedilački način života i konzumiranje namirnica bogate kalorijske, a siromašne nutritivne vrijednosti uzimaju danak našem psihofizičkom zdravlju. Najteže je početi: taj prvi odlučan korak sputavaju tromost, bezvoljnost, inercija i neaktivnost. Svjesni smo da je odluka na nama, međutim, ponekad nam je potrebna pomoć izvana.

I upravo tada na scenu stupa projekt ULOVI ZAMAH, izazov koji pomaže odraditi najteži dio – započeti promjenu, dijetu i trening. Besplatni izazov sastoji se od plana prehrane, plana treninga, dva Zoom predavanja. Uključuje i sedam dana izazova, treninga, prehrane i potpore od strane coacha, trenerice i nutricionistkinje s kojima će vaša dijeta i promjena biti snažno otpočete.

program mršavljenja

Ovaj besplatni izazov osmislila je Danijela Pupovac, autorica uspješnih programa za promjenu navika, ponašanja i mršavljenje. Ujedno i završava studij psihologije, koji joj omogućava dodatne vještine i znanja koji su potrebni da polaznike razumije i pomogne im u ostvarenju željene promjene. Ona je jedan od rijetkih coacheva koja je i sama prošla kroz nevjerojatnu preobrazbu i borbu sa sobom samom te samim time daje dodatnu autentičnost ovom programu. Izazov kreće 19. ožujka, a prijave su moguće do petka 17. ožujka. Stoga požurite i osigurajte svoje mjesto!

Ovaj besplatan izazov zapravo je uvertira sljedećeg ciklusa njezinog popularnog programa Promijeni se, koji je pomogao njoj osobno, ali i mnogim Hrvaticama da promijene svoje navike te zavole fitness. Ključ uspjeha programa Promijeni se krije se u radu na mindsetu, promjeni načina razmišljanja, kao i na odnosu sa samim sobom.

program mršavljenja

Promijeni se program uz fitness treninge, svakodnevni sustav odgovaranja i prijavljivanja te podršku i provjeru trenera i nutricionistkinje, sadrži i mindset radionice, koje polaznicima pomažu da promjene svoju percepciju, uvjerenja i razmišljanje. Upravo je to poanta, ali i razlog uspjeha programa Promijeni se – rad na mindsetu, koji pomaže polaznicima da donesu dosljednost, disciplinu i izvrsnost u ponašanju koje je potrebno. Mnogim polaznicima program Promijeni se promijenio je život, i to ne samo zbog uspješnog skidanja kilograma. Neki od polaznika uspješno su se izborili s anksioznošću, neki su pronašli posao iz snova, dok su neki vratili pobjednički duh, samopouzdanje i kontrolu nad svojim životom.

Za više informacija zapratite i službeni Instagram profil.

Besplatni izazov ULOVI ZAMAH započinje 19. 3., a prijave su moguće do 17. 3., putem linka.

Plaćeni program Promijeni se kreće 2. 5., a više saznajte ovdje.

program mršavljenja

Foto: Matea Smolčić Senčar