Želite začiniti stvari u spavaćoj sobi? Biljkoljupka je stvorila prirodno ulje koje će vam u tome pomoći

by | 13 veljače, 2024
biljkoljupka prirodni lubrikant

Kad je tim Biljkoljupke nekolicini žena poslao da pod svojim plahtama testiraju jedinstveni proizvod u Hrvatskoj – Kiss of Freya – 100 % prirodno senzualno ulje za intimno uživanje koje može poslužiti i kao lubrikant, dobili su ove poruke oduševljenja:

“Kaže moj muž…uuuuuuu, dobro ulje, predobro! Meni je jako ugodno! Naručujemo sigurno!” – Martina J.

“Nakon par minuta počelo je lagano grijati i kao dobro, dok se nismo spojili. Znači show, haha! Ne znam kad mi je bilo ovako intenzivno, cijeli odnos pa na kraju vatromet! Ovo svatko mora probati bez obzira na to je li im seksualni užitak inače dobar ili ne. Još sam u šoku! Kad ide u prodaju? Moram zalihe napravit!” – Jelena K.

“Ulje je savršeno! Omjer pogođen, osjećaj ugode kod mene i partnera je potvrđen, miris nam paše, tekstura pogoduje trenju, savršen proizvod!” – Sara G.

Biljkoljupka, brend koji je jedini u regiji specijaliziran i educiran za žensko zdravlje lansirao je Kiss of Freya upravo povodom Valentinova, jer se radi o divnom poklonu za nju, ali i za njega. I s obzirom na to da Biljkoljupka na žensko zdravlje gleda kroz holistički pristup, tako i ovo senzualno ulje ujedno djeluje njegujuće i regenerirajuće.

biljkoljupka prirodni lubrikant

Senzualno ulje kao prirodna zamjena za lubrikant

Ova nevjerojatno moćna botanička formula tijekom seksa stvara nježni osjećaj grijanja sluznice same vagine, a kroz nekoliko sekundi stvara čaroban arousing efekt koji može učiniti orgazam još intenzivnijim.

Ulje je stoga i dobilo ime po Freyi, nordijskoj božici seksualnosti i ljubavi.

Kiss of Freya svojim posebnim efektom zagrijavanja pojačava seksualni užitak i potiče prirodno vlaženje rodnice.

Iako to nije po svom sastavu, senzualno ulje Kiss of Freya svakako može poslužiti kao prirodna, mirisna i zdravija zamjena za lubrikant.

Potpuno sigurno za tvoje zdravlje

Zahvaljujući sinergijskom djelovanju ekstrakta cvjetnih pupoljaka biljke Capparis spinosa i Centella asiatica, Kiss of Freya ujedno ublažava potencijalne iritacije, njeguje i ubrzava regeneraciju kože.

A nemate nikakve brige ni oko bakterija, gljivica, iritacija i narušavanja intimnog pH jer je ulje potpuno sigurno za zdravlje.

biljkoljupka prirodni lubrikant

Pomaže ženama koje muči suhoća rodnice

Još jedna prekrasna prednost ulja je ta što ženama može pomoći kod problema suhoće rodnice jer može potaknuti njezinu vlažnost. Ovo može biti od velike pomoći ženama koje prolaze kroz hormonalne promjene, histerektomiju ili uzimaju lijekove koji smanjuju samopodmazujuću sposobnost njihovog tijela te neugodne simptome (peri)menopauze.

U svakom slučaju, korištenje Kiss Of Freya ulja pomoći će ženskom tijelu da lakše odgovori na fizičku stimulaciju i dati joj vrstu svijesti cijelog tijela koja podiže njezinu razinu uzbuđenja. A sve to ženama olakšava postizanje orgazma.

Kako se koristi Kiss of Freya?

Preporuka je da započnete s količinom ulja veličine graška koju potom umasirate izravno na klitoris, a može i na glavić penisa. Ulje se može slobodno koristiti i prilikom analnog seksa.

Ako je potrebno, slobodno se može i povećati doza. Naime, svako je tijelo različito i svakome će odgovarati drukčija količina ulja. Najvažnije je da se vodite osjećajem ugode.

Samo grijanje traje nekih 20 minuta, a s obzirom na to da prosječni seksualni odnos traje sedam minuta, ovo je i više nego dovoljno :).

Zapravo, jedino o čemu morate voditi računa jest siguran seks. Naime, Kiss of Freya se ne preporučuje koristiti s kondomom jer će on, zbog njezine uljne strukture, jednostavno – skliznuti. I zato, uživajte na siguran način.

biljkoljupka prirodni lubrikant

“Kutijica u kojoj se nalazi bočica s uljem, u normalnoj poziciji podsjeća na muški spolni organ, kao falusni simbol. A kad se okrene, podsjeća na žensku vaginu i rodnicu. Time smo željeli povezati žensku i mušku seksualnu energiju jer je proizvod namijenjen i ženama i muškarcima”, poručuju iz brenda.

“Točkice na ambalaži predstavljaju točkice u kojima svatko može pronaći svoju simboliku. Nekome predstavljaju kapljice ulja, nekoga podsjete na famoznu G točku, a moje prijateljice farmaceute i mene na pupoljak biljke Capparis (Capparis spinosa), odnosno kapara koji je sastavni dio Freye”, poručuje Martina Tuta, klinički fitoterapeut i vlasnica Biljkoljupke.

Autor dizajna ambalaže je Antun Hiršman, Hirsch Studio, dok je autorica priloženih fotografija Aleksandra Đorđić Rudan, Indigo Blu weddings.

Kiss of Freya dostupan je na Biljkoljupka webshopu!