Preslatki jastučići na kojima će vaši kućni ljubimci obožavati drijemati

by | 31 listopada, 2020

Svi jako dobro znamo da kućni ljubimci imaju pozitivan utjecaj na naše mentalno zdravlje. Oni nas motiviraju, rade nam društvo, osiguravaju nam ljubav i osjećaj povezanosti, a ono što mi njima moramo dati zauzvrat jesu redom golema količina ljubavi, pažnje, njege, udobnost i osjećaj sigurnosti.

I dok ćete pažnju, ljubav i osjećaj sigurnosti morati sami osigurati, za sve ono što će vašim kućnim ljubimcima biti potrebno za zdrav i kvalitetan život  pobrinuo se Zvjerinjak.

Potaknuti velikom ljubavlju prema kućnim ljubimcima, vlasnici maloprodaja svoju prvu maloprodaju Zvjerinjak za kućne ljubimce otvorili su 2011. godine u zagrebačkoj Dubravi. Uspješno poslovanje na istoku grada 2013. godine rezultiralo je otvaranjem nove maloprodajeZvjerinjak, ovog puta na zapadu grada, gdje se po prvi puta u sklopu maloprodaje otvorio i salon za uljepšavanje kućnih ljubimaca. Danas je u Zagrebu otvoreno pet maloprodaja, s time da je ona najnovija otvorena na lokaciji Zagrebačka 162b Sesvete/Dubec (križanje Branimirove i Avenija Dubrava), u velikom prostoru gdje je uređenje prilagođeno originalnom imenu te vizualnom doživljaju istog.

U Zvjerinjak maloprodajama možete pronaći baš sve potrebno za njegu kućnih ljubimaca, a prodajni savjetnici, kao i veterinari, odgovorit će na sva vaša pitanja te ponuditi ono što najbolje odgovara vašem krznenom prijatelju. Bogata ponuda najkvalitetnije hrane i poslastica, visokokvalitetna oprema, igračke, veterinarska ljekarna, savjeti veterinara, salon za kupanje i šišanje čekaju vašeg kućnog ljubimca na pet lokacija uZagrebu. Za sve ostale diljem Hrvatske tu je webshop (zvjerinjak.hr).

U suradnji s časopisom Ljepota&zdravlje, Zvjerinjak vam tijekom studenoga daje popust od 15 % na ukupni iznos kupovine. Kupon s popustom pronaći ćete u aktualnom broju Ljepote&zdravlja. Popust vrijedi i za sve online narudžbe gdje prilikom upisivanja svojih podataka obavezno dodajte u napomenu “Ljepota&zdravlje” kako biste ostvarili popust na kupovinu. Kupon vrijedi do 30. studenoga 2020.

S obzirom na to da su nas sustigli hladniji dani koje najvećim dijelom provodimo u kući, ne možemo zaboraviti na svoje čupave članove obitelji. U Zvjerinjaku smo pronašli slatke jastuke i ležaje na kojima će vaši ljubimci moći drijemati do mile volje, a najljepše donosimo u galeriji u nastavku. Jer naši krzneni prijatelji zaslužuju jednaki stupanj udubnosti kao i mi.

 

Zvjerinjak možete pronaći na sljedećim lokacijama:
King Cross: Velimira Škorpika 34
Trešnjevka: Nova cesta 54, Kranjčevićeva
Drvinje: Dragutina Golika 1
Dubrava: Hrvatsko proljeće 38
I nova maloprodaja: Zagrebačka 162b, Sesvete/Dubec (križanje Branimirove i Avenija Dubrava)

Dolaskom u bilo koji Zvjerinjak možete se učlaniti te ostvariti pogodnosti skupljajući bodove. Zaboravite na kartice i papire, samo recite ime, adresu, e-mail – i postat ćete član Zvjerinjak kluba.

Foto: Unsplash