Prednosti samoće u odnosu na ljubavnu vezu

by | 9 prosinca, 2013

Žene su složena bića: kad nismo u vezi, mislimo da je ona sve što želimo, a kada uđemo u nju, nostalgično razmišljamo o vremenima kada smo bile solo. I jedna i druga opcija je super, ali nostalgija ponekad pobijedi, barem na kratko. Ovo su stvari koje nam najviše nedostaju iz razdoblja u kojem smo bile solerice.

Sloboda da se jednostavno dignemo i otiđemo

Solo cura može odlučiti da joj se baš danas ide u neki drugi grad ili na odmor na tjedan dana i može to napraviti bez puno razmišljanja. Cura u vezi može napraviti istu stvar, ali uz puno više komplikacija, objašnjavanja i poneku svađu oko toga zbog čega ide baš sad.

Davanje broja nepoznatom tipu

Ne nepoznatom tipu koji nas na cesti žica broj – govorimo o onom slatkom tipu s kojim pričamo na šanku. Kad smo solo, možemo mu dati broj bez problema, što u vezi baš i nije slučaj. Možemo mu dati broj i kad smo u vezi, ali to sa sobom nosi posljedice od kojih je najblaža grižnja savjesti.

Prazan krevet

Nema ničeg ljepšeg od toplog kreveta i buđenje uz muškarca kojeg volimo… Osim možda kreveta koji je samo naš. Bez hrkanja, bez otimanja deke, bez nadmetanja tko će dobiti više mjesta.

Vrijeme za nas

I u vezi možemo uzeti vrijeme samo za sebe i otići s frendicama u saunu ili provesti cijeli dan kod kuće i ne raditi ništa, ali to radimo puno rjeđe. Grižnja savjesti i slatki pogled našeg dečka brzo će pobijediti našu želju da samo ljenčarimo i gledamo televiziju cijeli dan.

Izvor: Index.hr