3 pitanja koja vam mogu pomoći u potrazi za srodnom dušom

by | 17 srpnja, 2019
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES/THINKSTOCK

Koliko god uživali u svojoj ljubavnoj vezi, stvari ponekad nisu crno-bijele. Iako je normalno ponekad naići na probleme i nesuglasice, na mnoge ljude takve situacije djeluju poput hladnog tuša i natjeraju ih da se zapitaju je li njihova ljubav uopće ona prava.

Ako ste se i vi barem jednom suočili s takvim razmišljanjem, odgovorite na ova tri pitanja i, ako su vaši odgovori pozitivni, možete biti sigurni da ste pronašli srodnu dušu:

Dijelite li slične vrijednosti?

Svima je jasno da dvije osobe nikako ne mogu identično razmišljati, ali kad tražite osobu s kojom planirate provesti ostatak života, važno je da dijelite slične vrijednosti, a da istovremeno poštujete stvari u kojima se vaši stavovi razilaze.

Uklapa li se on/a u vašu viziju budućnosti?

Jednostavno se zapitajte gdje se vidite za 10 ili 20 godina. Ako u svoje planove za budućnost uključujete i partnera, na dobrom ste putu ka tome da ste pronašli partnera za cijeli život.

Jeste li zadovoljni intimnim životom?

Možda će vas mnogi uvjeravati da ono što se događa pod plahtama nije najbitnije za kvalitetnu vezu, ali seks ipak ima vrlo bitnu ulogu u cijeloj priči. Ako vas partner ne uzbuđuje, s njime niste opušteni ili vas odbija pomisao na intimnost s njim, vaša veza vjerojatno nema budućnosti.

IZVOR: INDEX.HR