Poslušajte novi singl Vlahe Arbulića – “Stanford”

by | 3 listopada, 2019

Jedan od nedvojbeno najdarovitijih i najperspektivnijih glazbenika novije generacije, Vlaho Arbulić, ponovno nas raduje svojim novim singlom Stanford. U maniri plurizma vremena u kojem živimo, Vlaho je pokazao kako se odlično snalazi u različitim glazbenim žanrovima, iznenadivši svoju publiku izletom u country tonove. Nakon hitova Blabla, Home i Feel it ovaj singl, četvrti po redu, osim svojom tematikom koja je također priča o putovanju i novim počecima, ilustrira i samo autorovo putovanje u nove glazbene smjerove.

Vlaho u novom spotu „glumi“ lik dečka sa sela zaljubljenog u djevojku izvan svoje lige, koja odlazi na koledž Stanford. Iako je svjestan da ju vjerojatno više nikada neće vidjeti, njihova posljednja noć i rastanak donose jedinstvenu kombinaciju strasti i tuge. Pjesma slikovito prikazuje nešto s čime se gotovo svi prije ili kasnije susretnemo u životu – ljubavni rastanak. I to upravo onaj prvi rastanak, koji nam se uvijek čini da nekako nikada neće biti zaboravljen, Vlaho u najnovijem glazbenom uratku revnosno prikazuje scenama s kojima će se mnogi “romantičari” poistovjetiti, ispijajući gorke čaše alkoholnih pića. Kroz cijeli spot može se iščitati i country stil s obzirom na to da svojim rustikalnim lokacijama asocira na stare kaubojske filmove.

Kao autor glazbe i teksta, uz pomoć producenta Darka Dimitrova, Vlaho je i ovoga puta na najbolji mogući način prenio svoju emociju, koja je dodatno naglašena anđeoskim glasom, ali i stasom, našeg ovog talentiranog mladog glazbenika. Novim singlom još jednom je pokazao svu raskoš svog talenta, koji se može mjeriti i stati uz bok mnogim svjetskim glazbenicima.

Foto: PR