Pomoću digitalnog jastučića domaćeg brenda uronite u još dublju meditaciju

by | 28 listopada, 2020

Ako ste jedna od onih osoba koja se voli povezati sa svojim unutarnjim bićem kroz meditaciju, brend Melon & Lime lansirao je novi proizvod koji će vam pomoći uroniti u meditativno stanje još lakše.

Riječ je o jastuku za meditaciju koji pomaže u boljem postizanju poravnanja kralježnice, ublažavanju stresa i pritisku kukova, koljena i gležnjeva. Svaki Melon & Lime jastuk za meditaciju i prostirka za jogu dolazi s integriranom pametnom oznakom (NFC) koja služi kao ključ koji otključava aplikaciju ispunjenu inspirativnim videima. Kupnjom jastuka ili prostirke dobivate besplatan pristup tom specijaliziranom sadržaju, koji će vam osigurati sve potrebne alate da možete započeti sa svojom zdravom praksom joge. Me Time aplikacija sadrži flow jogu, restorativne asane, vođene meditacije i uvod u svijet pranayame, te se neprestano nadograđuje novim sadržajem i funkcionalnostima.

Osim što je digitalni svijet iskorišten na najbolji mogući način, izrađen je od potpuno prirodnih materijala – heljdinih ljuskica, pamuka i lana, te se vrlo lako pere u hladnoj vodi čim se izvadi punjenje od heljdinih ljuskica. Također, od svake kupovine, brend donira 5 eura organizaciji Balkan River Defence koja se bori za to da rijeke Balkana i dalje teku netaknute. Više informacija pročitajte ovdje. 

Foto: melon & lime