PokloniMe.hr: Ideje za najljepše božićne poklone

by | 10 prosinca, 2013

Stigao nam je najdraži mjesec u godini, mjesec darivanja. Darujmo sebi i najdražima ljubav, vrijeme, pažnju i naravno poklone. Ove godine izbjegnite ogromne gužve u dućanima, naručite poklon online u par klikova mišem i oborite s nogu svoje najdraže najljepšim poklonom ispod bora.

PokloniMe.hr je prvi hrvatski web shop za iskustvene, personalizirane i kreativne poklone za svaku prigodu, ukus, spol, dob i džep. Na adresi www.poklonime.hr možete pronaći više od 500 originalnih božićnih poklona koje možete darovati svojim najdražima ili poslovnim partnerima. Uz besplatno pakiranje i dostavu u roku 48h darivanje nikad nije bilo jednostavnije, a mi vam predlažemo nekoliko naših božićnih favorita!

Šalica u obliku fotoobjektiva – Savršen poklon za omiljenog fotografa u Vašem životu. Dok ujutro ispija omiljeni napitak Vaša slika će mu sigurno biti u mislima.

Najbolji poklon ste vi – Najbolji poklon za Vašeg muškarca ste naravno Vi. Svaki poklon treba lijepo zapakirati, zato zapakirajte se(be) u prekrasnu crvenu mašnu i uživajte u zajedničkom odmatanju poklona.

All I want for Christmas is You – Personalizirani poster
Cool retro poster personaliziran s Vašim imenima poručit će vašoj dragoj da je ona jedino što želite za Božić, a i inače.

Čokoladna štikla – Žene obožavaju štikle i čokoladu, zato poklonite svojoj omiljenoj šminkerici ovu čokoladnu štiklu za Božić i neka joj život na visokoj nozi bude još slađi.

Čarobni štapići – set za sol i papar
Za čaroban božićni ugođaj nužni su mirisi božićnih kolača i purice iz mamine ili bakine kuhinje. Zato svojoj omiljenoj kuharici darujte ovaj set čarobnih štapića i kuhinjske čarolije mogu početi…

Narukvica sa Vašim slikama – Žene vole nakit, ali on će je još više razveseliti ako je on napravljen samo za nju od Vaših slika. Stavite na nju slike sebe i svoje ljubavi, njene omiljene glazbene grupe ili grupe prijateljica, slike s vjenčanja, slike bebe ili kućnog ljubimca i sigurni smo da ćete je o’boriti s nogu poklonom.

Personalizirani sat napravljen od gramofonske ploče s Vašom slikom i/ili porukom
Za ljubitelje glazbe sat od gramofonske ploče personaliziran s Vašom slikom, tekstom ili logom po želji podsjetiti će ga kad god pogleda na sat da se sjeti Vas.