Oduševio nas je podcast domaćih cura. Pričaju o mentalnom zdravlju, osobnom rastu, vezama…

by | 30 lipnja, 2022
podcast marie wasler eva feldman

Podcast apsolutno postaje sve popularniji medijski format kojem se okreće sve više ljudi. Slušalice u ušima osim za glazbu, sada iskoristite i za slušanje edukativnog sadržaja. Sadržaja koji je brutalno iskren, koji vas može nasmijati, a s kojim ćete se moći i poistovjetiti. Jedan novi domaći podcast serijal sada nas je definitivno osvojio. Pokrenule su ga Marie Wasler, food blogerica i Eva Feldman, psihologinja i psiho-edukatorica poznata na Instagramu pod nazivom @toomucheva.

Podcast je nazvan pomalo too much, a one ističu da možete očekivati sve – od smijeha, ranjivosti, razgovor o filozofskim temama, konkretne savjete iz svijeta psihologije, ali i djelić njihova života koji će dijeliti kao primjer svima. Epizode idu jednom mjesečno, a svaka peta epizoda bit će u potpunosti posvećena vašim pitanjima, nedoumicama, problemima za koje bi možda htjeli savjet. Naziv podcasta došao je od – pomalo – koji je naziv postojećeg podcasta Marie Wasler, a too much je Instagram naziv psihologinje Eve Feldman.

Pomalo too much: podcast osobnog rasta

Na jednome mjestu, ovdje će se pričati o mentalnom zdravlju, vezama, odnosima, osobnom rastu. Ovo je tema izrazito popularna u svijetu i posvećuje joj se sve više pažnje, pa ne iznenađuje činjenica da se o njoj javno priča sve više.

Prva epizoda bila je rezervirana za temu o tamnoj strani života – jer svi tu stranu znamo, ali rijetko kad ju želimo prihvatiti kao normalan dio postojanja. Druga epizoda je posvećena temi “Sprijatelji se sa svojom Sjenom” – ona je sastavni dio svačijeg života, zato je dobro upoznati je i možda – sprijatelji se s njom!

Pročitajte: Osjećate se malo usamljeno? Tri podcasta koja bi mogla pomoći

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by marie 🌱 (@mariewasler)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by E V A F E L D M A N (@toomucheva)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by E V A F E L D M A N (@toomucheva)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by marie 🌱 (@mariewasler)

Foto: Instagram