Počela je sezona Ovna 2022.: Što to znači za sve nas?

by | 28 ožujka, 2022
horoskop 2022

Sezona Ovna 2022. je počela, a što to sve zapravo znači i kako utječe na znakove Zodijaka, otkrijte u nastavku.

Ako smo u jednu stvar sigurni u astrološkom svijetu, to je da su Ovnovi predvodnici Zodijaka. Ovaj znak preuzima kontrolu, voli sve prvi napraviti i ne boji se biti vođa. Stoga ne čudi što upravo takvom energijom Ovna započinjemo novu astrološku godinu.

Sezona Ovna 2022.

Sezona Ovna službeno je započela 20. ožujka, a ono što nam ona donosi jest energičnost, “mogu sve” mindset i puno akcije.

Sezona Ovna predstavlja novi kozmički, svježi početak. Nešto kao Nova godina pomiješana s velikim proljetnim čišćenjem. Astrološka nova godina predstavlja reset tipku koja nam donosi mladenački pogled na svijet. Mijenjamo život nabolje, svi.

Budući da je Ovan prvi znak Zodijaka koji rasplamsava naše želje, važno je kretati se prema naprijed, ka viziji koju smo stvorili. Sezona Ovna sredit će sve što je u prethodnom periodu kaskalo.

Pročitajte: Mjesečni horoskop za ožujak 2022.

Budući da je Sunce u ovom znaku, gdje je i najmoćnije, sezona Ovna donosi energiju rada. U prethodnom periodu, tijekom vladavine Riba, bili smo sanjivi i maštali smo. Tome je došao kraj. Spremni smo ostvariti ciljeve, fokusirani smo, želimo nove projekte, nove ideje, promjene i pobjedu. Štogod da nam je cilj (novi posao, nova ljubav, bolja wellness rutina…) ovo je najbolje vrijeme za promjene.

Uz vladavinu Ovna stiže nam i savršeno poravnanje Merkura i Jupitera, planeta sreće, bogastva i uspjeha. Ovaj položaj planeta donosi nam pozitivnu energiju, optimizam i sreću.

Iskoristite izravnog, energičnog i promjenjivog Ovna te krenite putem promjena. Zvijezde su vam naklonjene i provest će vas do pravog puta. Imajte malo više vjere i strpljenja. U ovom periodu očekuju nas ozbiljne pozitivne promjene. A promjena nije uvijek loša stvar i ponekad nam je potrebna da bismo otvorili novo (bolje) poglavlje života. Ili u ovom slučaju, novu astrološku godinu.

Pročitajte: Najbolji hobi za svaki horoskopski znak

 

Tekst: Aleksandra Dudvarski, lepotaizdravlje.rs
Foto: Komarova Anastasiia/iStock/Getty Images Plus