Zagrebački Plant Punk uvodi nova jela na jelovnik. Jedva čekamo isprobati ih!

Soul food oaza dokazuje kako plant-based prehrana može biti kreativna

by | 19 listopada, 2023
veganski restoran zagreb

Maja Bučić, vlasnica Plant Punka, najpoznatije delivery-only destinacije za ljubitelje plant-based prehrane, donosi uzbudljive novosti za sve one koji su spremni istraživati nove okuse i teksture. Ovaj ghost kitchen brend koji slovi za sinonim kreativne veganske kuhinje, uz poznate delicije poput curryja, tacosa, juha i ukusnih salata, predstavlja svoju najnoviju kreaciju – jela s pohanom cvjetačom.

Tako su od sada u Plant Punk ponudi dva nova jela. Tac-o Punk Tacosi čine savršenu opciju za brz, ali zdrav obrok s pečenim povrćem i pohanom cvjetačom na zelenoj salati s guacamoleom i mladim lukom s vege majonezom u finoj tortilji, a Crisp & Peace Salad obožavat će svi ljubitelji salate s nesvakidašnjom kombinacijom okusa koju donosi baza od mlade zelene salate i mješavina pohane cvjetače, spicy slanutka, pečenog povrća, kvinoje, avokada, mladog luka i blagog jogurt umaka.

plant based restoran zagreb

plant based restoran zagreb

Ovim inovativnim jelima, Plant Punk nastavlja sa svojim obećanjem o održivom pristupu hrani. Svi sastojci dolaze iz lokalnih izvora i pripremaju se uz minimalan ekološki utjecaj.

Od otvorenja Plant Punka početkom prošle godine, trudimo se kreirati nova, maštovita i ukusna jela koja će biti zanimljiva svima, ne samo veganima. Cvjetača koju ljudi često zanemaruju u prehrani, dobila je glavnu ulogu u našoj novoj ponudi jela. S kreativnim pristupom u pripremi, naši su kuhari uspjeli pretvoriti ovu skromnu namirnicu u pravu gastronomsku poslasticu, i to bez žrtvovanja okusa ili nutritivne vrijednosti”, izjavila je Maja Bučić, vlasnica Plant Punka.

plant based restoran zagreb

plant based restoran zagreb

veganski restoran zagreb

Cijela Plant Punk ponuda dostupna je na Wolt i Glovo dostavnim platformama.

Foto: PR