Plant-based restoran Food Garden na zagrebačkom Zrinjevcu sada nudi i jela od ribe i morskih plodova

Plant-based, vegetarijanska i peskatarijanska ponuda

by | 23 siječnja, 2023
plant based restoran zagreb

Kad su pokretali Food Garden, plant-based restoran u samom srcu Zagreba – Zrinjevcu, o kojem smo vam pisali ovdje, njegovi vlasnici nisu ni sanjali da će u samo godinu dana postati mjesto u koje se plant-based gastro entuzijasti redovito vraćaju. Štoviše, svoje stalne klijente s razlogom nazivaju članovima obitelji jer Food Garden to i jest – obiteljski projekt stvoren iz ljubavi prema zdravoj hrani i prirodi.  

Osluškujući potrebe redovitih gostiju, uz poštovanje želja svojih budućih klijenata, ekipa Food Gardena hrabro je odlučila napraviti korak dalje te svom provjerenom plant-based jelovniku dodati vegetarijansku i peskatarijansku ponudu jela. 

Od sada će se na jelovniku Food Gardena naći riba i morski plodovi pripremljeni u pažljivo biranim i slaganim receptima. Pašteta od tunjevine, humus i guacamole s punozrnatim kruhom i povrćem, sendvič od dimljenog lososa ili tune, tost s avokadom i lososom samo su mali dio puno šire ponude koju Food Garden nudi za vrijeme doručka i bruncha.

plant based restoran zagreb

Ako ste među onima koji radije uživaju u ručku ili večeri, za vas su pripremili burger od kozica, tune i losos steaka, razne wrapove s kozicama i daganjama, a tu su i nezaobilazne Food Garden zdjele, odnosno bowles u kojima, osim žitarica, grahorica i svježeg povrća sada možete uživati i u kozicama, dagnjama te dimljenom lososu. 

plant based restoran zagreb

plant based restoran zagreb

Naravno, kako ne bi doveli u sumnju goste koji se hrane isključivo veganskom prehranom, čuvanje i priprema veganskih i ribljih jela bit će u potpunosti odvojena od čuvanja i pripreme ostalih jela jer Food Garden i dalje ostaje plant-based restoran. 

Rebranding jelovnika novi je izazov koji je tim Food Gardena u suradnji sa svojim korisnicima stavio pred sebe, no vjeruju da će se, kao i do sada, pokazati uspješnim zbog posvećenost i ljubavi prema onome što rade i žive. 

plant based restoran zagreb

Uživajte u biljnoj hrani, nutritivno bogatim namirnicima i prekrasno uređenom interijeru. 

Smješten u zelenoj oazi gradske vreve – zagrebačkom Zrinjevcu, Food Garden dobrodošlicu želi svim svojim postojećim i novim gostima! 

plant based restoran zagreb

Foto: PR