Pet stvari kojih će se svaki muškarac odreći zbog prave žene

by | 24 rujna, 2015

I dečki su spremni na razne kompromise ako prepoznaju da pokraj sebe imaju ženu svog života…

ThinkstockPhotos-481080832

U nastavku saznajte čega će se to svaki muškarac odreći zbog prave žene…

1. Svog ega
Muški ego je najpotentniji u dvadesetima, a upravo bi tamo i trebao ostati. S godinama dolazi svijest o tome da nisu savršeni i da još uvijek moraju puno toga naučiti, a prava žena u njihov život unosi svježu perspektivu i drukčije poglede na život.

2. Potrebe da uvijek budu u pravu
Rasprave i male svađe nisu ništa nenormalno. U takvim situacijama parovi moraju biti fleksibilni i spremni na kompromis. Ako jedan od partnera nije spreman saslušati mišljenje drugog i uvažiti ga, to može postati veliki problem u odnosu.

3. Nezrelosti
Averzija prema vezi i sklonost izbjegavanju obveza možda je “palila” kada su bili mlađi, ali kada grade temelje za budućnost sa zrelom i afirmiranom ženom, jednostavno moraju prilagoditi svoj pristup. Uspješni parovi rastu zajedno, postaju zreli kao pojedinci i kao “tim”.

4. “Kratkoročnog” razmišljanja
U mlađim danima živjeli su u trenutku i za trenutak, ali kada u njihov život ušeta žena “s misijom”, onda moraju početi razmišljati dugoročno. Žene znaju koliko je teško planirati život s nekim tko nema nikakve planove za sebe. Skrasit će se samo s muškarcem koji će podupirati njezine ciljeve, ali istovremeno imati i vlastite na kojima će raditi.

5. Loših navika
Možda previše puše ili piju, ne brinu se o svom zdravlju, troše novac na gluposti i stalno su u minusu. Prava žena voljet će muškarca bez obzira na sve, ali također neće spustiti svoje kriterije i pustiti u život nekoga tko nije odgovoran i stabilan.

Izvor: Life Content
Foto: Guliver/Thinkstock