Pet stvari koje nikako ne trebate raditi na prvom sastanku

by | 19 siječnja, 2014

Na početku veze, kada tek upoznajete nekoga, dojmovi su vrlo važni, ali mogu i prevariti. Naravno, ovo vrijedi za oba pola, a osobito za prvi sastanak. Razni signali mogu se protumačiti na različite načine.

Pretvaranje

Nemojte glumiti nešto što niste. Ako jedete meso, pušite ili slično, a vaša nova simpatija to ne radi, nemojte se praviti da ni vi to ne radite. Posebno ukoliko se složite i dogovorite sljedeći sastanak, istina će izaći na vidjelo.

Poziv na poslijepodnevnu kavu

Točno je da ste skupili hrabrost i pozvali nekoga na spoj, ali poziv na običnu kavu, i to radnim danom, šalje poruku “ti si super… za nekog drugog, ali ne i za mene”. Ovakav poziv najčešće se koristi za odabir – ako ste se svidjeli jedno drugom, sljedeći put dogovarate viđanje u večernjim satima.

Veliko društvo

“Nalazim se s nekim prijateljima, pa možeš i ti s nama”. Čim vam je potrebna vojska prijatelja, to znači da ne želite ostati sami s novom osobom.

Priča o bivšima

“Upravo sam izašla iz duge veze”. Ovo priznanje će možda zanimati osobu s kojom ste izašli, ali svakako ne odmah. Čak i ako zaista patite zbog nekog prekida, ne biste bili prvi koji bi se odmah nakon njega upustili u novu vezu, ili makar prijateljstvo. Vaš novi partner ne mora odmah čuti sve o vašoj intenzivnoj, dugoj, problematičnoj vezi. Neće željeti prve trenutke provesti s vama slušajući kako vam je bilo s nekim drugim.

Izgovori, izgovori…

Najčešći izgovor kada vam se iz bilo kojeg razloga ne izlazi s nekim, kome ste već dali broj telefona, jest umor. Svi mislimo kako netko neće imati srca agresivno nas uvjeriti da se vidimo, ako se “izvučemo” na iscrpljenost i umor. Međutim, ovo je jedan od najprozirnijih izgovora, a odmah za njim su oni koji sadrže previše detalja.

Izvor: Life Content