Posjetite besplatno Pećinski park Grabovača, evo detalja

Ako ste član bilo koje knjižnice u Hrvatskoj

by | 23 listopada, 2023
pećinski par grabovača

Tijekom Mjeseca hrvatske knjige, besplatno posjetite Pećinski park Grabovača!

Mjesec hrvatske knjige održava se od 15. listopada do 15. studenoga pod naslovom “Književnost bez granica” i ove je godine posvećen prevoditeljima te se organizira u suradnji s Društvom hrvatskih književnih prevodilaca (DHKP) pod sloganom “Nek’ ti riječ ne bude strana(c)”.

Manifestacija se sastoji od središnjih programa koji se održavaju na razini cijele zemlje, poput Nacionalnog kviza za poticanje čitanja, obilježavanja Dana hrvatskih knjižnica i Čitateljskog maratona, te lokalnih programa, a u većini središnjih programa, kao partner na projektu, sudjeluje Društvo hrvatskih književnih prevodilaca.

Posjetite besplatno Pećinski park Grabovača

Svi članovi bilo koje knjižnice u Hrvatskoj mogu do sredine studenoga, besplatno, ali samo uz predočenje članske iskaznice svoje knjižnice, posjetiti špilju Samograd i ostale špilje i sadržaje Pećinskog parka Grabovača kod Perušića.

Akcija se odnosi na sve dane do kraja listopada i potom na prva dva vikenda u studenome, priopćeno je iz Javne ustanove Pećinski park Grabovača.

Nastavak je to prošlogodišnjeg početka suradnje Narodne knjižnice Općine Perušić i Javne ustanove “Pećinski park Grabovača” na obilježavanju Mjeseca hrvatske knjige.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by marina (@marina_amo_tamo)

Pročitajte: U 80-ima su krenule na put oko svijeta: ove bake dokazuju da avanture nisu rezervirane samo za mladost 

Foto: Instagram, naslovna: @antonija_pavelic