Patite li od simptoma jakog znojenja ili hiperhidroze?

Oko 1% svjetskog stanovništva prekomjerno se znoji

by | 27 srpnja, 2022

Na vašem licu pojavljuju se kapljice znoja, a kosa vam je mokra. Vaše čarape mokre su tijekom vježbanja kao i pazušna jama. Prekomjerno znojenje može se javiti u rasponu od umjerenog do teškog znojenja, što rezultira velikim mrljama od znoja na odjeći, vlažnim nogama i cipelama neugodnog mirisa ili vlažnim i mokrim rukama.

Oko 1 % svjetskog stanovništva prekomjerno se znoji, a čini se da je glavni uzrok hiperhidroze prekomjerna aktivnost žlijezda znojnica (ekrinih žlijezda). Tu uobičajeni dezodoransi ne pružaju dovoljnu zaštitu od znojenja.

Hidrosis CONTROL antiperspirantna krema

Hidrosis CONTROL antiperspirantna krema pruža djelotvornost i podnošljivost u slučajevima pretjeranog znojenja. Antiperspirantna krema brzo i dugotrajno kontrolira pretjerano znojenje. Za njezinu djelotvornost zaslužna je sinergija djelatnih tvari koje omogućuju kontrolu znojenja, neutralizaciju mirisa i antibakterijski učinak, pa tako aluminijeve soli djeluju protiv znojenja, blokirajući izvodne kanale žlijezda znojnica. Cink ricinoleat neutralizira neugodan miris, dok trietilcitrat djeluje antibakterijski, čime sprječava nastanak neugodnih mirisa.

prekomjerno znojenje

Formulirana je za sve tipove kože, a rizik od alergijskih reakcija sveden je na minimum. Bez alkohola, bez mirisa.

Odmah nakon prve primjene uočeno je 51 % smanjeno znojenje.*

* Gravimetrijsko ispitivanje znojenja provedeno na 37 ispitanika od 19 do 56 godina s problemom pretjeranog znojenja stopala; mjerenje težine čarape prije i nakon izlaganja ispitanika visokim temperaturama.

Nanesite svaki dan na čistu i suhu kožu tijekom pet dana, a zatim dva do tri puta tjedno. Ne koristi se na oštećenoj koži.

Foto: PR