Rezervirajte rujan za novi projekt Icon Retreat, koji će vam pružiti pravi self-care

by | 2 lipnja, 2022
pamela perkic icon retreat

Riječanka Pamela Perkić napokon je ostvarila svoj san koji je ideja u glavi već godinama. Od tada je nadograđuje i sanja – a sada je to sve krenulo i u realizaciju. Kako ona kaže: “Ideja je nastala iz moje ljubavi prema ženama jer sam oduvijek bila okružena snažnim ženama i one su te od kojih sam učila, rasla, koje su me podržavale i njegovale. This is 100 % Pam creation and I am dedicating it to you all!”

Icon Retreat: Self-care na prvome mjestu

O čemu se radi? Icon Retreat je naziv projekta, oaze za žene na kojoj će one raditi na sebi, podržavati jedna drugu, zabavljati se, plakati, bodriti. To će biti vrijeme istraživanja, učenja i self-love brige o sebi. Ne iznenađuje činjenica što se odlučila upravo za ovo jer se njezin profil već duže vrijeme bavi problematičnim temama o kojima ona otvoreno govori, promiče granice svojom pozitivnošću i otvorenošću te pokazuje da je sasvim normalno govoriti o temama ženske seksualnosti, kilogramima i mnogim drugih stvarima.

Ona potiče body positivity koji nam danas svima treba. Svojim objavama, razmišljanjem i samim stavom govori o svim važnim društvenim problemima koji su još uvijek “tabu” te je upravo time postalo uzor i miljenica mnogih. A Icon Retreat je samo nadogradnja svega toga.

Prijave se otvaraju početom srpnja – tko je za sudjelovanje u ovom jedinstvenom eventu?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pam (@pamelaperkic)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ICON Retreat by Pam (@icon_retreat)

Foto: Instagram