Paddling na rijekama Imotskog spektakularno je iskustvo koje si želimo priuštiti ovog ljeta

Mjesto za ljetne avanture i ljubitelje SUP-a

by | 10 lipnja, 2024
paddle imotski

Pronašli smo divno mjesto za ljetne avanture i ljubitelje SUP-a koje nudi dnevne i noćne ture veslanja na spektakularnim jezerima i rijekama u Imotskom.

Za obitelji, za parove, za odrasle, za djecu i za avanturiste… Upravo se tako opisuje Paddle Imotski, mjesto koje spaja prirodu i avanturizam u jednom!

Osim toga, ovo je mjesto i za team buildinge, pa se za one željne avanture mogu organizirati dnevne i noćne blještave staze na veslanju na spektakularnim jezerima i rijekama u Imotskom. Ako više volite istraživati ​​područje na kopnu, nude slikovite vožnje buggyjem, quadovima ili električnim biciklima.

Tu je i usluga kroz koju možete doživjeti vrhunski spoj tjelovježbe i opuštanja s profesionalnim trenerom na dasci za veslanje u stojećem položaju gdje ste vođeni profesionalnim trenerom te tako vi i vaši prijatelji sudjelujete u nizu vježbi osmišljenih za jačanje vaših mišića i promicanje opće dobrobiti.

A paketi koje nude osmišljeni su baš detaljno pa svatko može pronaći onaj koji mu najbolji odgovara  te istražiti ljepote Imotskog, Modrog jezera, Vrljike, Zelenog jezera…

Ovo je idealno mjesto gdje možete naučiti kako funkcionira SUP i to bilo da ste pojedinac ili dio grupe. Ako nemate iskustva sa stojećim veslanjem, a željni ste istraživanja lokacija poput Modrog ili Zelenog jezera ili rijeke Vrljike, iskusni SUP instruktor je tu da vam pomogne – vodit će vas u pronalaženju ravnoteže tijekom jedrenja i naučiti vas bitnim tehnikama koje su potrebne da kako treba  iskusite veslanje u stojećem položaju.

Do kraja tečaja za početnike, steći ćete samopouzdanje u svojim vještinama veslanja, naučiti kako održati ravnotežu i usvojiti razne trikove i tehnike kako biste poboljšali svoje iskustvo veslanja u stojećem položaju. Idealno, zar ne?

Njihovi paketi putovanja nude različite opcije, od kojih svaka ima svoje sadržaje. Ture uključuju osnovnu opremu potrebnu za veslanje stojeći – to uključuje dasku za veslanje u stojećem položaju (SUP), sigurnosni povodac, prsluk za spašavanje, kacigu i osiguranje za dodatnu sigurnost i zaštitu.

Svaka tura može imati svoje jedinstvene značajke ili usluge koje su specifične za lokaciju, trajanje ili posebne aktivnosti koje se nude. Sve informacije možete pronaći na njihovim web-stranicama.

Zar ovo nije savršeno mjesto za stvoriti divne uspomene + fotografije + iskustvo za cijeli život?

Pročitajte:  Vodič kroz najuzbudljivije adrenalinske parkove u Hrvatskoj 

Foto: Instagra, naslovna: @paddle_imotski