Oysho ima sjajnu kolekciju za putovanja koja uključuje i praktične putne torbe

by | 9 srpnja, 2024

Ljeto je idealno vrijeme za ljetne avanture i putovanja, a to zna i Oysho jer njihova nova kolekcija stavlja u fokus travel komade koji će vam itekako olakšati put!

Udobni komadi odjeće za putovanja su uvijek poželjni, a high street brend Oysho baš svaki put misli na sve. Lagane kratke hlače od lana, topovi, donji dijelovi hlača, udobne lagane košulje, šeširi i još mnogo toga ovaj put je u ponudi nove kolekcije nazvane Putovanja.

Ipak, za oko su nam ponajprije zapeli ruksaci koje možete iskoristiti kao ručnu prtljagu prilikom putovanja avionom, a tu su i must-have multifunkcionalni ruksaci.

Krenimo redom!

Kombinirani vodootporni ruksak ima patentni zatvarač i savršen je za ručnu prtljagu. Glavni pretinac ima drugi patentni zatvarač koji se može otvoriti za dodatnu dubinu, a ima i ručku i dvije mekane, podesive naramenice.

I to nije sve – ovaj ruksak ima dva prednja džepa s prostorom za prijenosno računalo ili tablet, organizator za cipele i stražnju traku za pričvršćivanje na kofer.

Kao obavezan za putovanja ove godine bit će i putni ruksak, pogodan za ručnu prtljagu s teksturiranom najlonskom tkaninom. Ruksak ima dva prednja džepa s patentnim zatvaračem i dva bočna džepa s magnetskim kopčanjem. Unutrašnjost ruksaka ima pretinac za prijenosno računalo do 13”, a stražnja strana ima traku za pričvršćivanje na ručke kofera. Odlično, zar ne? 

oysho kolekcija putovanja

oysho kolekcija putovanja

oysho putovanja

oysho putovanja

oysho putovanja

Poželite li ovog ljeta na tenis, Oysho ima ruksak dizajniran za odvojeno nošenje reketa i opreme i s bočnim džepom za bocu. Sa strane ima malu ručku za bočno nošenje ruksaka.

U bjeličastoj i crnoj boji dolazi i podstavljeni ruksak s preklopom – glavni pretinac se skuplja za zatvaranje uzicom i preklopom s magnetskim pričvršćivanjem. Ima ručku i dvije podesive naramenice te dva bočna džepa i jedan džep na vrhu.

 

I ne zaboravimo spomenuti, tu je i sportska torba od tehničke tkanine koja u unutrašnjosti ima torbicu koja se zatvara drukerom. Torbica se može izvaditi, a dno torbe gumirano je da bi se zaštitila od habanja. Osim toga, može se otvoriti patentnim zatvaračem i koristiti kao zasebni pretinac. Ima stražnji džep i  kratke ručke te jednu odvojivu dugu ručku s podstavljenim štitnikom za rame.

Uz sve to, ponuda udobne odjeće koju možete nositi na putovanja je fantastična!

 

 

 

Pročitajte: Rijeke i jezera uz koje možete provoditi vruće ljetne dane 

Foto: Oysho