OVO SU RAZLOZI zbog kojih nemate sreće u ljubavi

by | 25 siječnja, 2019
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES/THINKSTOCK

Iako ste možda pročitale nekoliko knjiga u kojima su vam ljubavni eksperti objasnili što morate raditi, sreća vam se još uvijek nije osmjehnula.

Netko će vam reći da se trudite premalo, a netko da se trudite previše. Ipak, glavnina problema zbog kojeg nemate sreće s muškarcima leži u sljedeća tri razloga.

Gledate na muškarce prije svega kao na seksualna bića 

Iako je seks bitan, nije najbitniji. Umjesto da mu nakon prekratkog poznanstva odajete svoje vještine u krevetu, pokušajte ga upoznati i saznati postoji li među vama emocionalna povezanost koja ipak drži kormilo svakog odnosa.

Nesigurne ste 

Možda mislite da isijavate samopouzdanjem, no ponekad neki, na prvi pogled beznačajni, postupci mogu drugoj osobi stvoriti jednu sasvim drukčiju sliku o vama. Počnete li na prvom spoju tračati svog bivšeg, vrijeđati druge žene i isticati njihove nedostatke, istovremeno vrijeđate sebe i svoju inteligenciju te odajete dojam osobe koja na sve ljude gleda kao na konkurenciju i koja nije sigurna u vlastite sposobnosti.

Ne prepoznajete signale koje vam šalje 

Vama se u glavi rodila misao o idiličnoj vezi i odlučile ste ostvariti tu zamisao pod svaku cijenu. Upravo to vas je zaslijepilo jer ste, usmjerivši se samo na jednu točku, izignorirali sve signale koje vam je muškarac slao. Možda je on apsolutno nezainteresiran za vezu, želi isključivo seksualni odnos i ne želi se obvezati. Nemojte razmišljati o tome kako ćete ga vi promijeniti. Umjesto toga, usredotočite se na upoznavanje osobe i nemojte gubiti vrijeme tamo gdje nema nade.

IZVOR: INDEX.HR