Ovi znakovi govore da on nije dobar za vas

by | 11 ožujka, 2015

Upoznale ste dečka koji vam se stvarno sviđa i sada ste u vezi. Međutim, primjećujete da nešto nije u redu s njim.

veza

Ponekad je teško priznati da je dečko kojeg smo izabrale loš za nas, a kada to shvatimo, često bude prekasno.

Ako prepoznate svog izabranika u nekoj od ovih stvari, velika je vjerojatnost da on nije dobar za vas.

Narcisoidan je

Svi ponekad volimo pričati o sebi, ali ako je vaš izabranik narcisoidan i neprestano priča o sebi, to nije dobar znak. On će željeti u svakom trenutku biti u prvom planu, a kada bude osjetio da ne obraćate pažnju na njega, pojavit će se ljubomora.

Otvoreno očijuka s drugim ženama

Svi volimo zadovoljiti svoj ego i povremeno dobiti kompliment od suprotnog spola. Međutim, ako vaš partner stalno traži pohvale i očijukanje s drugim ženama je za njega normalna stvar, nema razloga da budete u vezi s njim. Vjerojatno će vas odbaciti čim pronađe neku bolju.

Pokušava vas kontrolirati

Ljubomora na početku veze može djelovati simpatično, ali ako vas on pokušava spriječiti da provodite vrijeme s prijateljima i stalno ima potrebu znati gdje ste i s kim, bolje prekinite vezu što prije. U normalnim i kvalitetnim vezama nije dozvoljena kontrola druge osobe.

Pokušava dokazati da je pametniji i bolji od vas

U vezi je bitna jednakost i poštovanje. Ako vam raznim sitnicama pokušava dati do znanja da je malo bolji i pametniji od vas, on nije idealna osoba za vezu.

Ucjenjuje vas

Emotivna ucjena je oblik manipulacije koji se ne treba događati u zdravoj i lijepoj vezi. Ako osjetite da vas ucjenjuje, prekinite odmah, jer manipulacija ne vodi ničemu dobrom.

Izvor: Life Content