Evo koje sve stvari iz svoga doma možete pretvoriti u najbolje rekvizite za vježbanje

by | 4 svibnja, 2020

Ljudi su vrijeme koje provode kod kuće odlučili iskoristiti da se okrenu sebi, svom mentalnom i tjelesnom zdravlju. Mnogi vježbaju sa slavnim osobama ili iskušavaju programe koji su trenutno potpuno besplatni, a ima i onih koji prate treninge na servisima kao što je YouTube.

Pravim fitness fanaticima sve to nije dovoljno, a ako ste među njima i želite osmisliti vlastiti program vježbi, možete biti kreativni i namještaj koji imate u svom domu pretvoriti u rekvizite za vježbanje.

Stepenice

Stepenice mogu biti korisne za kardiotrening. Možete provjeriti koliko se puta po njima možete uspeti i spustiti u jednoj minuti. Možete na njima raditi iskorake i sklekove.

Stolci

Ovo je komad pokućstva koji ima beskrajne mogućnosti za tjelovježbu. Iskoraci, jumping jacks, podizanja nogu, čučnjevi na jednoj nozi… Ideja je bezbroj, budite maštoviti.

Hrana

Bočice vode ili konzerve možete koristiti kao bučice. Vreća krumpira može postati dodatak za vježbe snage.

Knjige

Sigurno u svome domu imate kutak prepun knjiga. Iskoristive su za neke varijacije trbušnjaka i čučnjeva, a njima možete i napuniti ruksak pa vježbati s teretom, što će vas dodatno oznojiti.

IZVOR: INDEX.HR

Photo by Jonathan Borba on Unsplash

Moglo bi vas zanimati…

https://www.ljepotaizdravlje.hr/ljepota/vjezbajte-kod-kuce-s-ljz-i-antonelom-golobic-vanjski-trening

https://www.ljepotaizdravlje.hr/ljepota/fitness/kako-izgledaju-kucni-treninzi-poznatih-dama-u-samoizolaciji

https://www.ljepotaizdravlje.hr/ljepota/fitness/najbolji-youtube-kanali-uz-koje-mozete-vjezbati-u-udobnosti-svog-doma