Ovaj skriveni glamping raj na Hvaru predstavlja savršen odmor od svakodnevice

by | 30 rujna, 2020

Pobjeći u prirodu i uživati daleko od gradske vreve, a da pri tome ne izgubite ugodnosti moderne svakodnevice, tako nekako bi se mogao opisati glamping, odnosno moderan kamping koji je kao stil putovanja i ljetovanja sve popularniji.

Komadić takvog glamping raja pronašli smo na otoku Hvaru, pored Vrboske na lokaciji iz snova, a ime mu je “Plage Cachée”.  Iza ove turističke priče stoji obitelj Drinković koja se već više od 40 godina bavi turizmom, a ovo je jedan od njihovih tipova smještaja koji nude za odmor. Tu su još Dvor sv. Juraja, Vertigo Palace i obiteljska kuća Drinković, i sve se nalazi na mirisnom otoku Hvaru.

Ono po čemu je glamurozni kamp “Plage Cachée” poseban jest lokacija. Naime, kako bi napravili mjesta za pet glamping šatora, obitelj Drinković morala je raskrčiti šumu na otoku, a tada se tek ukazala ljepota jer se prekrasna plaža nalazi odmah do kampa. I ističu kako je to vjerojatno najveći dragulj ovog mjesta za odmor jer spustiti se na skrivenu plažu odmah iz šatora je jedinstven doživljaj.

Šatori se mogu iznajmiti pojedinačno ili za smještaj većih grupa do 10 ljudi, a moguća je prilagodba s dodavanjem kreveta za djecu.

Više pojedinosti o ovom prekrasnom glamping iskustvu možete pronaći na grazia.hr.

Foto: www.drinkovicvillas.com.