Ovaj hrvatski brend ima divnu ponudu svilenih jastučnica, gumica za kosu i maski za spavanje

by | 11 veljače, 2021
svilene jastučnice

Nedavno smo vam pisali o beneficijama svile za kožu i kosu te smo vam predložili nekoliko mjesta na kojima možete pronaći svilene jastučnice. Sada vam predstavljamo domaći brend svilenih jastučnica i dodataka.

Prirodna su vlakna svile lagana, prozračna i imaju svojstva koja čuvaju kožu od starenja. Svila je prirodno hidratizirana, ne upija vlagu s kože i kose te je idealni saveznik nakon noćne rutine nanošenja seruma i krema za lice, svi hranjivi sastojci ostat će na koži i kosi gdje im je i mjesto, a ne na jastučnici u obliku masnih mrlja. Proizvodi od svile savršeni su za sprječavanje lomljenja kose ili neželjenih “crta na licu” od zaležanosti nakon spavanja, svila ne lomi kosu te ne gužva kožu.

svilene jastučnice

Hrvatski brend StarSilk lansira na tržište jastučnice, gumice za kosu, maske za spavanje i maske za lice od 100 % dudove (mulberry) svile, 22 momme, razred 6 A. Riječ je o najkvalitetnijoj svili koja se koristi u modnoj industriji i industriji ljepote prema kriteriju gustoće i težine koja jamči dugotrajnost StarSilk proizvoda. Svi StarSilk proizvodi imaju oznaku OEKO-TEX® standard 100, a riječ je o jedinstvenom globalnom sustavu certificiranja za tekstilne sirovine tijekom svih faza proizvodnje te je prepoznatljiv znak za kvalitetu tkanina izrađenih bez tvari koje mogu biti štetne za ljudsko zdravlje.

svilena gumica za kosu

Svi proizvodi dostupni su u pet trendi boja – Midnight Blue, Daydream Pink, Aurora Green, Stardust Grey i Twinkling White – a možete ih naručiti u web trgovini www.starsilk.hr. Proizvodi se mogu dostaviti na područje Republike Hrvatske, Europske unije, Republike Srbije te Bosne i Hercegovine.

Kad spavate na svili, vaša će koža ujutro izgledati svježe i zategnuto, a frizura od prethodnog dana neće biti neuredna i izgužvana. StarSilk proizvodi idealni su za sve one koji imaju kožu sklonu alergijama ili aknama jer svila ima antibakterijska i anti-alergijska svojstva, iznimno je nježna te umiruje nadraženu kožu. Zahvaljujući novom brendu StarSilk od 100 % najfinije mulberry svile, koji je inspiriran prirodom i željom da omogući svojim kupcima vrhunski beauty proizvod, moći ćete konačno reći “I woke up like this”.

svilena jastučnica

Više o brendu potražite na web-stranici www.starsilk.hr i na Instagram profilu @starsilk_official.

Foto: PR