Ova tri horoskopska znaka su najgori muževi

by | 16 lipnja, 2015

Saznajte zašto su ova tri znaka, prema horoskopu, loša za brak i razmislite dobro ako s nekim od njih planirate budućnost.

200332138-001

Rak

Iako je dobar i osjećajan kao čovjek, bračni život s njim uopće nije lak. Kod njih postoje dvije krajnosti. Na jednoj su oni koji su jako obiteljski ljudi, tradicionalisti koji provode dosta vremena u svom domu. Sve bi to bilo u redu da nisu pretjerano čangrizavi. Oni će uvijek svemu naći manu i biti u stanju neprestano prigovarati. Često im nešto nije po volji pa će zanovijetati, a to nikome ne bi odgovaralo. U drugu krajnost idu oni koji su apsolutno nezainteresirani i lijeni, koji će se oženiti iz nekog višeg interesa, materijalnog prije svega. O njima nije ni potrebno objašnjavati dodatno, jer njih obitelj u pravom smislu te riječi ni ne zanima.

Oni su uglavnom vjerni svojoj ženi i dobri prema njoj, ali je potrebno da njihove želje budu zadovoljene.

Škorpion

S muškarcem Škorpionom bračnu harmoniju možete ostvariti jedino ako živite u njegovoj sjeni. On voli biti dominantan i da ga žena u tome prati jer ne podnosi ako se osjeća kao da je žena iznad njega. Također je jako posesivan i ljubomoran, što nije mali problem, jer ako mislite živjeti s njim, budite spremne na to.

Dobra strana je ta što je baš zbog želje da prednjači on uglavnom uspješan u poslu i dobro zarađuje pa bi bio dobar oslonac svojoj obitelji. Također, svojoj ženi i djeci pružit će pravu zaštitu jer će ljubomorno čuvati svoje najbliže.

Strijelac

On je toliko društven i toliko putuje, ne drži ga mjesto i zato on uopće nije tip kojem bi obiteljski život odgovarao i s kojim bi se nosio. Oni su zabavni i zanimljivi muškarci, ali na većinu stvari gledaju avanturistički pa i na ljubav. S njima nije teško živjeti, ali morate im se prilagoditi.

Ljubomora kod njih ne dolazi u obzir, žele imati svoj prostor, vrijeme za društveni život koji im je od velike važnosti i ženu koja će to bespogovorno prihvatiti. Također, često nemaju osjećaja za druge jer stvari gledaju trenutno, dok im je zanimljivo, tako da bi njegova žena morala biti puna razumijevanja za njihovu vihornu prirodu.

Izvor: Life Content
Foto: Guliver/Thinkstock