Ova ljupka brvnara u prirodi ima sjajne recenzije i super je ideja za vikend

by | 14 siječnja, 2021
kuća za odmor mita

Nedavno smo vam pisali o najljepšim kolibama odmor u Hrvatskoj, no sad smo naišli na još jednu kućicu na domaćem tlu koju smo instantno poželjeli izdvojiti.

Okružena prirodom, kuća za odmor Mita nalazi se u Svetom Martinu na Muri, i doista je idiličan prizor u svako godišnje doba. Drvena kuća je namijenjena za dvoje i nalazi se na osami, što znači da je i pogled iz nje veličanstven. Recenzije na platformi Booking.com su redom izvanredne, zbog čega je Mita zaslužila ocjenu 9,7, što je svakako dobar razlog da je rezervirate za neki od nadolazećih vikenda. (Pročitajte: Nova istraživanja pokazala su vezu između sreće i boravka u prirodi, saznajte u čemu je trik)

Kućica s pogledom na vinograde nalazi se na oko sedam kilometara od Termi Sveti Martin, a s obzirom na to da je idealna za dvoje (ima jedan bračni krevet i jedan kauč na rasklapanje u dnevnom boravku), nećete se morati brinuti zbog potencijalne zaraze koronavirusom. Naravno, ako se i na lokaciji sami budete pridržavali svih propisanih mjera. Apartman sadrži sve što vam je potrebno za neometani vikend za dvoje, uključujući blagovaonicu i opremljenu kuhinju, besplatno parkiralište…

Punjenje baterija, odmak od svakodnevice i povezivanje s prirodom u Miti je zajamčeno, a razveseliti bi vas mogla i činjenica da je kućica i cjenovno realtivno pristupačna, pa jedno noćenje za dvije osobe iznosi 493 kune (na dan pisanja ovog članka).

Više o kući za odmor Mita možete doznati ovdje.

Foto: Instagram