Otkrivena tajna vitke figure: Dijetalni napitak Kate Middleton

by | 24 lipnja, 2015

Tijekom cijele druge trudnoće, Kate Middleton oduševljala je sve vitkom linijom, a na dan porođaja ostala je svježa i odmorna! Evo tajne…

??????????????

Eliksir ljepote i zdravlja je, po pisanju američkih medija, domaći sok od kelja koji Kate Middleton pije svakog jutra.

Traganjem za njezinom tajnom bave se mnogi, osobito otkako je oduševila sve besprijekornim izgledom odmah po rođenju kćeri Charlotte.

The Duke Of Cambridge And Prince Harry Play In Gigaset Charity Polo Match

Naime, Kate je svoj eliksir ljepote i energije pronašla u soku od kelja, povrću koje promiješa u blenderu i dobije super zdravi zeleni napitak, piše Us Weekly. Vojvotkinja ovaj moćni sok pije svako jutro, a popila ga je i onoga jutra kad je krenula u bolnicu kako bi rodila svoje drugo dijete, princezu Charlotte.

Mama Kate priprema sama svoje eliksire u Anmer Holu, novom domu mlade kraljevske obitelji, a u tajnu pripreme sokova uputila ju je sestra Pippa koja izučava nutricionizam.

U ovom skrivenom mirnom kraju Velike Britanije (selo Anmer broji svega 63 stanovnika!) za Kate je vrlo jednostavno da se i sama bavi zdravom prehranom svoje obitelji! “Kupuje svježe lokalne proizvode”, tvrde američki izvori. “I to sve organsko. A princeza se ponaša normalno među lokalnim stanovništvom i nitko joj ne smeta. Ljudi je puštaju da “diše” i nitko ne traži selfieje s njom!”

The Duke Of Cambridge And Prince Harry Play In Gigaset Charity Polo Match

The Duke Of Cambridge And Prince Harry Play In Gigaset Charity Polo Match

Izvor: Life Content
Foto: Guliver/Getty Images, Guliver/Thinkstock