Što uistinu znače snovi u kojima varate partnera?

by | 21 travnja, 2020

Iako ste možda u savršeno sretnoj vezi i ne zanimaju vas drugi muškarci, na snove je nemoguće utjecati. No ako ste se pitale što znače snovi u kojima ste prevarile dečka, Cosmopolitan je donio odgovor i na to pitanje.

Varanje s osobom koju poznajete

Ako vas grize savjest jer ste sanjale da ste se zaigrale pod plahtama sa šefom ili nekim prijateljem – imamo dobre vijesti za vas! Taj san ne znači da zbilja želite spavati ili imati bilo kakav ljubavni odnos s tom osobom, nego samo da veliki dio vaše pažnje tijekom dana odlazi u smjeru upravo te osobe pa je potpuno normalno da vam se pojavljuje i u snovima.

Varanje s nepoznatom osobom

Iza ovakvog sna krije se neriješeni problem. Naime, prema mišljenju psihologa, vođenje ljubavi s nepoznatom osobom u snu znači da nešto krijete ili da ste nešto slagali svome partneru pa se to u snu manifestiralo u vidu prevare.

Varanje u kojem vas je partner otkrio

Baš poput varanja s nepoznatom osobom, varanje u kojem vas partner uhvati u žaru samog čina znači da vas zbog nečega grize savjest. Iako možda niste odmah svjesni o čemu bi tu mogla biti riječ, razmislite krijete li nešto od partnera ili jeste li mu napravili nešto nažao.

Foto: Unsplash

IZVOR: INDEX.HR