Vjerujte nam – njegovih osam pravila ljubavi želite zapamtiti

8 pravila ljubavi: kako je pronaći, zadržati i pustiti zna upravo Jay Shetty

by | 29 kolovoza, 2023
osam pravila ljubavi jay sheety

Jay Shetty ime je koje definitivno znate, ili pak morate zapamtiti ako volite wellbeing teme, kao i teme povezane s odnosima, duhovnošću i inspirativnim temama.

A dobra je vijest ta što je upravo sada njegova najpoznatija knjiga “8 rules of love” (“8 pravila ljubavi”) dobila hrvatsko izdanje!

Koristeći se drevnom mudrošću i najnovijom znanošću, autor bestselera New York Timesa “Razmišljaj kao redovnik” nudi relevantan vodič za svaku fazu romanse.

Većinu vas nitko ne uči kako voljeti, pa vještine i znanja potrebne za dobru vezu crpimo tek iz romantičnih filmova i popularne kulture. Umjesto da o ljubavi piše kao o eteričnom konceptu ili zbirci klišeja, Jay Shetty nudi konkretne korake koji će vam pomoći da razvijete potrebne vještine kako biste prakticirali i njegovali ljubav bolje nego ikada dosad.

On s vama dijeli uvide o tome kako pobijediti ili izgubiti zajedno, kako definirati ljubav i zašto se prekid ne događa odjednom. Nadahnut vedskom mudrošću i suvremenom znanošću, objašnjava cijeli proces veze; od prvih spojeva, preko zajedničkog suživota, pa sve do prekida i novog početka te vam pokazuje kako izbjeći lažna obećanja i neispunjavajuće partnere.

Uz pomoć Shettyjevih osam pravila, možete voljeti sebe, svog partnera i svijet bolje nego što ste ikad mogli zamisliti.

Pročitajte: Hit self-help knjiga sada postaje film, evo što znamo! 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jay Shetty (@jayshetty)

osam pravila ljubavi knjiga jay sheety

Izdavač: Planetopija

Izdanje: Kolovoz 2023.

Broj stranica: 312

Jay Shetty je autor, pripovjedač, voditelj podcasta i bivši redovnik. Njegova je misija dijeliti mudrost svijeta na pristupačan, relevantan i praktičan način. Kreirao je više od 400 viralnih videa i domaćin je podcasta “On Purpose”, najslušanijeg u kategoriji Zdravlje i wellness.

Danas Shettyja smatraju jednom od najmoćnijih osoba u svijetu zahvaljujući velikom utjecaju u društvenim medijima, s više od 40 milijuna pratitelja i osam milijardi pogleda njegovih videa pod nazivom “Making Wisdom Go Viral“.

Godine 2017. časopis “Forbes” ga je uvrstio na popis 30 najutjecajnijih osoba mlađih od 30 godina te je osvojio nagrade Stremy i Shorty za najboljeg kreatora sadržaja u kategoriji Zdravlje i wellness 2018. godine. U izdanju Planetopije objavljena je i njegova knjiga “Razmišljaj kao redovnik”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jay Shetty (@jayshetty)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jay Shetty (@jayshetty)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jay Shetty (@jayshetty)

Pročitajte: Napisao je 10 knjiga o sreći – ovo je 5 rituala koje svakodnevno prakticira 

Foto: Instagram, Pexels