Izdana besplatna knjiga s praktičnim savjetima psihologica kako se nositi s potresima

by | 3 siječnja, 2021

Svi se u ovim trenucima nalazimo u neizvjesnoj situaciji, ali bitno je vratiti se u svoj krug utjecaja, što je uvijek naše ponašanje i razmišljanje.

Budući da je teško išta racionalizirati u ovoj situaciji, a pogotovo strah koji nam zaledi cijeli tijelo, psihološka pomoć nam je svakako dobrodošla. Otvoreno je pregršt telefonskih linija na kojima možete potražiti psihološku pomoć u bilo kojem trenutku da vam je to potrebno. Strah, stres, anksioznost, panični napadaji i depresija posve su normalne reakcije organizma na ovakve izvanredne situacije, a tri magistrice psihologije koje su pokrenule projekt ZAMisli, odlučile su pomoći ljudima kako bi ostali što smirenije glave. Objavile su besplatnu e-Book s praktičnim savjetima kako se nositi sa stresom koji doživljavamo u ovoj situaciji, jer od zamisli sve kreće – sve ono što želimo ostvariti u životu, prvo moramo zamisliti u svojoj glavi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ZAMisli | Psihologija (@zam.isli)

“Svi možemo pomoći, a najbolje da svatko pomažemo u svojoj domeni. Ako ste građevinar, pomozite u popravljanju krovova. Ako ste vatrogasac pomozite osigurati kuće. Ako ste psiholog, pomozite ljudima da pronađu načine nošenja sa stresom u ovoj situaciji”, govore djevojke.

Knjiga je dostupna na ovom LINKU, besplatna je i dostupna svima za čitanje. Njihove psihološke pomoći možete pratiti i na Instagramu.

Foto: Pexels