Pronašli smo olovku za obrve idealnu za žene sa sijedom kosom

Tankim, sijedim obrvama vraća konture i volumen

by | 31 svibnja, 2024
olovka za sijede obrve

Mnogim je ženama sa sijedom kosom i sijedim obrvama teško pronaći nijansu olovke koja će na najljepši način istaknuti njihove obrve. Make-up brend slavne vizažistice Bobbi Brown upravo je predstavio olovku za obrve koja će vam skratiti potragu.

Fino uređene i definirane obrve mogu preobraziti vaše lice kompletno, a korištenje najboljih olovaka, sjenila ili gelova za obrve u tome može itekako pomoći. Naravno, pritom većina nas želi izgledati prirodno, u stilu nude make-upa, stoga pronalaženje pravog tona olovke za obrve može učiniti veliku razliku. Prelazak na olovku za obrve hladnijeg tona može učiniti veliku razliku između potpuno prirodnog efekta i lica koje izgleda pretjerano našminkano.

Ako imate sijedu, crnu, tamnosmeđu ili srebrnkastu kosu – ili jednostavno trebate hladniju paletu – nova je olovka za obrve brenda Jones Road stvorena za vas. Debelu olovku u stilu crayona krasi vodootporna i lagana formula koja je masnija od većine sličnih olovaka. Zbog toga je vrlo jednostavna za korištenje, a kreira voluminoznije obrve s prirodnim finišom u nekoliko sekundi.

Pročitajte: Vizažistica otkriva najčešće pogreške šminkanja očiju zbog kojih možete izgledati starije

olovka za sijede obrve

Najnovije lansiranje Jones Road olovke za obrve u sivoj nijansi već je naišlo na hvalospjeve. Kupci su oduševljeni ovim proizvodom pa su na webshopu brenda ostavili više od tri tisuće recenzija koje hvale njezin efekt, kao i jednostavnost uporabe.

“Kako starim, čini mi se da moje obrve gube gustoću”, komentirala je jedna osoba. “Ova olovka dodaje taman toliko boje da moje obrve izgledaju prirodno i postojana je cijeli dan.”

“Neke olovke za obrve zahtijevaju puno rada da bi obrvama dale prirodni izgled, dok je ovu jednostavno nanijeti“, napisala je druga recenzentica. “Imam 65 godina, a moje su obrve vrlo rijetke na rubovima. Pomoću ove olovke mogu kreirati prirodan izgled obrva.”

olovka za sijede obrve

Pročitajte: 5 transformativnih make-up savjeta za nositeljice naočala

Foto: Diamond Dogs, iStock/Getty Images Plus preko Getty Images