Od danas u Varaždinu moguće cijepljenje bez najave

by | 11 svibnja, 2021

Iako se još uvijek nagađa funkcionira li platforma Cijepi.se, Varaždin danas otvara punkt za masovno cijepljenje i potiče na prijave putem platforme sve one koji se nisu još prijavili.

U sportskoj dvorani Gospodarske škole u Varaždinu danas se od 11:30 do 17:30 može cijepiti i bez prethodne najave pa iz lokalnog stožera pozivaju građane da iskoriste ove priliku i dođu se cijepiti. Na raspolaganju će biti cjepivo AstraZenece, a u nastavku tjedna bit će organizirana još tri punkta za masovnije cijepljenje građana.

Osim toga, Zavod za javno zdravstvo je intenzivirao slanje poziva osobama prijavljenima putem navedene platforme, tako da je za očekivati da će i novoprijavljeni ubrzo primiti poziv na cijepljenje. Važno je redovito pratiti e-mail koji je naveden prilikom prijave jer se ponuđeni termin mora potvrditi unutar 24 sata. U slučaju da termin nije potvrđen, iskazani interes se ne briše, nego se novi poziv šalje nakon što se pozovu svi ostali prijavljeni putem platforme. Već od prošlog tjedna pozivi se šalju svim skupinama građana, zaključuje se u priopćenju.

Foto: Pexels