OČISTITE PLUĆA u samo tri dana pomoću ovih savjeta

by | 14 ožujka, 2017
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Zvuči li vam poznato da osoba koja je pušač zna koliko je pušenje štetno, no ne može prestati? U nastavku se nalaze savjeti pomoću kojih takve osobe mogu očistiti svoja pluća u samo tri dana, a trikovi se mogu primjenjivati i za vrijeme prehlade ili gripe, kada su pluća prepuna sluzi.

Dva dana prije procesa detoksikacije, uklonite sve mliječne proizvode. Kako bi se tijelo oslobodilo toksina, potrebno ih je ukloniti iz prehrane.

Popijte šalicu biljnog čaja prije spavanja, to će osloboditi toksine iz crijeva. Pluća ne smiju biti preopterećena napornim radom bilo kojeg drugog organa za vrijeme čišćenja.

Ocijedite dva limuna u 300 ml vode prije doručka.

Popijte 300 ml soka od grejpa. Ako vam se ne sviđa okus, zamijenite ga sokom od ananasa. Ovi sokovi sadrži prirodne antioksidanse koji poboljšavaju sustav disanja.

Popijte 300 ml čistog soka od mrkve između ručka i doručka. Sok od mrkve djeluje alkalno na organizam tijekom tri dana čišćenja.

Popijte 400 ml soka bogatog kalijem za vrijeme ručka. Kalij djeluje kao tonik za čišćenje.

Prije odlaska u krevet popite 400 ml soka od brusnica. To će pomoći u borbi protiv bakterija u plućima koje mogu uzrokovati infekcije.

Vodite brigu o svom tijelu i vježbajte.

Svaki dan odvojite 20 minuta za toplu kupku u kojoj ćete putem znoja izgubiti višak toksina.

Inhalirajte se. Nakapajte pet do 10 kapi eteričnog ulja eukaliptusa u vruću vodu, stavite čisti ručnik ili krpu preko glave i udišite paru dok se tekućina ne ohladi. To će pročistiti dišne putove i potaknuti iskašljavanje.