Kupci tvrde da ova krema učvršćuje kožu vrata bolje od “liftinga”

Ne dopustite da vam vrat otkriva vaše godine

by | 2 siječnja, 2024
najbolja krema za vrat

Vrat pokazuje prve znakove starenja i zato mu je potrebno posvetiti jednaku pažnju kao i koži lica. Srećom, otkrili smo proizvod koji kupci ne prestaju hvaliti.

Vjerujemo da već godinama mazite svoje lice pomlađujućim serumima i kremama, ali u poodmakloj dobi, vaš vrat može odavati vaše godine i baciti sav vaš trud u vodu, posebno ako ga niste njegovali s jednakom pažnjom..

Vrat je izložen istim štetnim vanjskim utjecajima kao i lice, a zbog građe tijela i anatomske regije, koža lica i vrata delikatnija je od one na licu. Ima samo jedan takni sloj potkožnog masnog tkiva, kao i manje lojnih žlijezdi pa je koža vrata i dekoltea uvijek žedna hidracije. Osim toga, sklonija je borama i foto-oštećenjima.

Ako zanemarujete njegu vrata i dekoltea, kao da je čeljust nevidljiva linija iza koje kožu ne treba njegovati jednakom mjerom, ne trebate se čuditi ako vaše lice, vrat i dekolte izgledaju kao da pripadaju trima osobama jer nemaju jednaku teksturu i tonus.

Pročitajte: Vrat bez bora i lice bez podbratka? U par tjedana uz ovih 5 jogijskih asana

pomladite svoj vrat

Kako njegovati kožu vrata

Želite li svome vratu posvetiti više pažnje, osim kreme sa zaštitnim faktorom, dva puta na dan ga mažite vašom dnevnom i noćnom kremom za lice. A počastiti ga možete i specijaliziranim proizvodom – bogatom hranjivom kremom koja će taj dio tijela opskribiti potrebno pažnjom.

Trebate li ideju koji proizvod za njegu odabrati, među recenzijama proizvoda na Amazonu istaknula se Neostrata Triple Firming Neck Cream, čija se formula bazira na sastojcima koji potiču stvaranje novog kolagena i elastina.

pomladite svoj vrat

Prema istraživanju brenda objavljenog u stručnom časopisu “Journal of Drugs in Dermatology” iz 2016. , ispitanice su primijetile vidljiva poboljšanja u pitanju diskoloracije, opuštene kože i bora. Također, kupovina s Amazona potvrđuju njezino moćno djelovanje.

“Ovaj je proizvod puno bolji od svega što sam koristila ili ikad isprobala. Obožavam ga”, piše u jednoj recenziji. U drugoj, pak, uspoređena je s liftingom. “Prije dvije godine napravila sam lifting vrata i nisam bila zadovoljna rezultatom. Ovaj proizvod tonira i učvršćuje moju kožu – i osobno vidim razliku.”

Foto: Pexels/Karolina Grabowska; PR

Tagovi: