NIVEA je predstavila kreme za lice s organskim uljem konoplje

by | 27 kolovoza, 2021
NIVEA Naturally Good

S vremenom, sve više težimo prirodi i trudimo se njene blagodati uključiti u naš način života što je više moguće. Jedna od njih je i dragocjeno ulje konoplje koje je proteklih godina postalo iznimno popularno kao sastojak u skincare proizvodima što nije nimalo čudno obzirom da je ova biljka zbog svojih hranjivih svojstava bila temelj kineske medicine više od 1800 godina. 

NIVEA u razvoju svojih proizvoda vrlo pažljivo bira svaki sastojak, imajući na umu prirodnost njegovog porijekla. Upravo zato je za nove proizvode iz Naturally Good linije odabrala kombinaciju njegujućeg organskog ulja sjemenki konoplje i dragocjenog ulja jojobe. 

NIVEA Naturally Good

NIVEA Naturally Good dnevna i noćna krema za lice s organskim uljem konoplje pružaju umirujuću njegu za sve tipove kože te sadrže čak 99 % sastojaka prirodnog podrijetla dok preostalih 1 % sastojaka osigurava stabilnost i sigurnost formule.

Uživajte u glatkoj koži tijekom dana uz NIVEA Naturally Good dnevnu kremu za lice s organskim uljem konoplje i probudite unutarnju ljepotu kože njegom koja je nadahnuta prirodom. NIVEA Naturally Good dnevna krema za lice s organskim uljem konoplje stvorena je za obnavljanje ravnoteže kože i njezino trenutno umirivanje. 

NIVEA Naturally Good

Isprobajte idealnu noćnu njegu za kožu izloženu stresu koju vam omogućuje NIVEA Naturally Good noćna krema za lice s organskim uljem konoplje. Probudite se s osjećajem podatne i opuštene kože. Prepustite njegujućoj formuli s organskim uljem konoplje i jojobe koja će regenerirati vaše lice te stvoriti novu energiju za dan koji je pred vama.

Foto: PR