Što donosi Netflix u siječnju? Ovih pet noviteta ne propuštamo pogledati

by | 3 siječnja, 2024
netflix noviteti siiječanj 2024

Da bismo vam olakšali odabir zabave za nadolazeći period i siječanj koji je pred nama, pripremili smo neodoljiv popis naslova koji će vas držati budnima tijekom ovog mjeseca.

Brzi tempo suvremenog života često mnogima oduzima vrijeme za sebe. Stoga je važno povremeno se odvojiti od svakodnevnih obveza i prepustiti se čarima dobre zabave.

S niskim temperaturama dolazi i radost umotavanja u dekicu, zavaljivanja na udoban kauč i uživanja u novim epizodama omiljenih serija ili sjajnim filmskim naslovima, a nove preporuke definitivno mogu postati ritualna uživancija tijekom zimskih večeri. Kao i uvijek, omiljeni streaming servis Netflix pripremio je super novitete koje valja uvrstiti na svoj popis i izdvojiti vremena da ih pogledate.

Zavirite u naš popis za siječanj!

Netflix noviteti za siječanj 2024.: što bingamo?

Polijetanje (Lift)

Profesionalni lopov i njegova ekipa stručnjaka pokušaju izvesti ultimativnu pljačku: ukrasti zlato vrijedno 500 milijuna dolara iz trezora u zrakoplovu na visini od 9000 metara.

Dostupno od 12. siječnja

Snježno bratstvo

Film je adaptacija istoimene knjige Pabla Viercija koja opisuje tragičnu avionsku nesreću u Andama koja se dogodila 13. listopada 1972. godine. Nakon što im se avion sruši u zabačenom dijelu Anda, preživjeli se udruže i postanu nada za opstanak jedni drugima dok se pokušavaju vratiti kući.

Dostupno od 4. siječnja

Griselda

Nakon bijega iz Medellina u Miami sa svojim mladim sinovima i kilogramom kokaina, Griselda Blanco postane nemilosrdna šefica sve većeg carstva droge.

Stiže na Netflix 25. siječnja 2024.

Ožalošćeni (Good Grief)

Ožalošćeni umjetnik koji je nedavno izgubio supruga, slavnog pisca, povede dvoje najboljih prijateljica u Pariz, na putovanje na kojem će se otkriti surove tajne i istine.

Dostupno od 5. siječnja

Dječak protiv svemira (Boy Swallows Universe)

Mladi dječak koji odrasta u predgrađu Brisbanea u 1980-ima mora se nositi sa surovom stvarnošću i opasnostima koje bi mu mogle uništiti obitelj.

Dostupno od 11. siječnja 2024.

Pročitajte: Mjesečni horoskop za siječanj 2024. donosi astrologinja 

Foto: simonapilolla iStock/Getty Images Plus via Getty Images