Što donosi lipanj na Netflixu? Top noviteti koje želimo pogledati

by | 4 lipnja, 2023
netflix serije filmovi noviteti lipanj

Lipanj je mjesec u kojem se mnoge nove serije i filmovi pojavljuju na različitim streaming platformama i u kinima, a nismo ni sumnjali da će biti poseban i na omiljenom streaming servisu Netflixu.

Bez obzira na vaše preferencije, svakako provjerite nove naslove serija i filmova koje dolaze ovog lipnja. Osim toga, ovaj mjesec donosi nove sezone omiljenih serija, pružajući  priliku da nastavite pratiti uzbudljive priče tamo gdje ste stali.

Dakako, tu su i potpuno nove serije koje će zasigurno privući pažnju publike i koje će zadovoljiti različite ukuse, a što su vam pripremili, donosimo u nastavku:

Pročitajte: Očekivano ili ne? Omiljeni lik Samanthe vraća se u drugu sezonu serije “And Just Like That” 

Lipanj na Netflixu: Filmovi i serije koje želimo pogledati

Through My Window: Across the Sea (Kroz moj prozor. Preko mora)

Raquel i Ares ponovno se, nakon godine razdvojenosti, sretnu na vrućem ljetovanju. Hoće li ljubav nadvladavati nove flertove i nesigurnosti?

Stiže na Netflix 23. lipnja

The Perfect Find (Savršeno otkriće)

Dolaskom na novi posao, modna urednica odmah se nađe u problemu, otkrivši da je šarmantni mladić kojeg je poljubila na zabavi njezin novi kolega. I sin šefice!

Stiže na Netflix 23. lipnja

Black Mirror

Šesta sezona ove poznate i vrhunske serije stiže u lipnju, međutim, točan datum još se ne zna. Ipak, očekuje se da će biti najzanimljivija do sada!

Never Have I Ever (Nikad nisam…)

Četvrta i posljednja sezona omiljene teen serije Never Have I Ever stiže 8. lipnja.

Sudeći prema traileru, Devi čekaju brojne odluke u ljubavnom i životu koje se tiče obrazovanja i ova sezona mogla bi biti itekako zanimljiva!

Manifest

Posljednje epizode ove kultne serije koja je osvojila mnoge gledatelje dostupne su od 2. lipnja.

Nakon što zrakoplov zagonetno sleti godinama nakon polijetanja, njegovi putnici vrate se u čudnu novu stvarnost koja se nastavila bez njih.

Merve je odabrala bohemski život, ali on nije odabrao nju. Suočena s deložacijom, prisiljena je pronaći posao, no pritom se nađe u nezgodnoj situaciji sa šefom.

Stiže na Netflix 9. lipnja

Foto i izvor: Netflix, Youtube, AndreaObzerova iStock/Getty Images Plus via Getty Images