Očekivano ili ne? Omiljeni lik Samanthe vraća se u drugu sezonu serije “And Just Like That”

by | 1 lipnja, 2023
and just like that kim catrall

Iako se o tome šuškalo, sada je sigurno – Kim Cattrall vraća se u ulozi Samanthe u drugoj sezoni serije And Just Like That!

Nedavno je objavljen službeni trailer za još jednu sezonu globalno popularnog serijala “Seks i grad”, to jest nastavka And Just Like That…, kao i točan datum prikazivanja koji je dogovoren za 22. lipnja!

Ipak, što kažete na to se upravo sad u scene serije vraća i Kim Catrall, poznata po ulozi Samanthe? Priznajemo, Seks i grad bez nje nije bio isti… A što se točno sada promijenilo?

Kako doznaje Variety, 66-godišnja Cattrall vraća se u samo jednoj sceni koju je snimila 22. ožujka u New Yorku, bez da se vidjela ili razgovarala sa Sarah Jessicom Parker, Cynthijom Nixon i Kristin Davis, ostalim glavnim glumicama ove serije.

Za njezin scenski dio pobrinula se dizajnerica Patricia Field, poznata po svom radu na Sex and the City iako ne radi kostimografiju za And Just Like That. U sceni će Samantha, koja se u seriji preselila u London, telefonski razgovarati s Carrie Bradshaw. A o čemu, ostaje nam pričekati i vidjeti…

Podsjećamo, Cattrall je nakon posljednjeg Seks i grad filma rekla kako nema nikakve želje ponovno utjeloviti lik Samanthe Jones, a ona i njezine suradnice već su godinama u sukobu, zbog čega je fanove iznenadilo da se odlučila vratiti u seriju iako je u pitanju samo jedna scena.

Druga sezona od 11 epizoda debitirat će s dvije epizode 22. lipnja, nakon čega slijedi preostalih devet epizoda tjedno, i to četvrtkom. Osim ove vijesti, sad već znamo da se u seriju vraća i Aidan, velika ljubav Carrie.

Pročitajte: Šezdesetpetogodišnja Sharon Stone fotografijom u bikiniju oduševila mnoge 

Foto: Instagram, naslovna:  @farandulanews_