Netflix u veljači: Koje naslove donosi popularni streaming servis?

by | 6 veljače, 2024
netflix noviteti 2024 veljača

Veljača je stigla, a s njom i novi val uzbudljivih naslova na omiljenom streaming servisu Netflix. Donosimo popis!

Ne znamo za vas, ali mi smo itekako spremni za još jedan mjesec filmskih i serijskih iznenađenja u kojima ćemo uživati u zimskim večerima.

Ono što je sigurno, nema sumnje da će Netflixov izbor zadovoljiti raznolike ukuse i preferencije te pružiti priliku da doživite puno – od avantura, napetosti do krajnjih granica, smijeha ili jednostavnog prepuštanja emotivnim pričama i radnjama.

Dok vani temperature padaju i još uvijek smo čvrsto u zimskim mjesecima, uz nove naslove svaka večer postaje prilika za nezaboravno iskustvo u svijetu vrhunske zabave.

Stoga zavirite u naš popis za veljaču i osigurajte si nezaboravne trenutke u društvu najnovijih filmskih i serijskih bisera. Ne dopustite da vam vrijeme izmakne – prepustite se čarima Netflixovih noviteta i uživajte u izvanrednom svijetu zabave!

Zavirite u popis preporuka koje smo pripremili i nikako ne propustite nove naslove ove veljače!

Netflix noviteti koje gledamo u veljači 2024.

Mea Culpa

Kaznena braniteljica preuzme slučaj umjetnika optuženog za ubojstvo, što je dovede do toga da mora birati između obitelji, dužnosti i vlastitih opasnih žudnji.

Stiže na Netflix 23. veljače

Alexander: The Making of a God (Aleksandar: Postanak boga)

Razgovori sa stručnjacima i napete rekonstrukcije prikazuju život Aleksandra Velikog i njegovu gorljivu želju da pokori svijet.

Dostupno je na Netflixu od 31. siječnja.

One day (Jednoga dana)

Nakon što zajedno provedu maturalnu večer, putevi Emme i Dextera se razdvoje, no i dalje ostanu povezani. Snimljeno prema romanu Davida Nichollsa, a dostupno na Netflixu od 8. veljače.

 

Ljubavna priča iz Soweta

Očajnički želeći da joj se trojica sinova samaca ožene, majka obeća ostaviti svoju kuću prvome koji to učini… Što pokrene utrku do oltara.

Bit će dostupno 14. veljače.

Avatar: The Last Airbender (Avatar: Posljednji gospodar zraka)

Dječak poznat kao Avatar mora ovladati moćima četiriju elemenata kako bi spasio svijet koji ratuje i porazio nemilosrdnog neprijatelja koji ga želi zaustaviti.

Dostupno na Netflixu od 22. veljače.

Pročitajte: Uskoro gledamo dokumentarac o Céline Dion s fokusom na njezinu karijeru i bolest 

Foto: monkeybusinessimages iStock/Getty Images Plus via Getty Images