Pet novih hitova na Netflixu koje nikako ne propuštamo

by | 3 kolovoza, 2023
filmovi i serije netflix hitovi

Iako vjerujemo da ljetne dane više provodite na otvorenom, znamo da uvijek ima prostora za pogledati nove naslove serija i filmova na Netflixu!

Svaki mjesec redovito pratimo novitete koje pripremi ova popularna streaming platforma, a malo je reći da je između velikog izbora ponekad teško odabrati što prije pogledati. Od humorističkih serija, romantičnih komedija, triler, dokumentaraca pa sve do akcijskih filmova i reality showa.

Također, mnogi naslovi koji stižu upravo sada u kolovozu nastavci su i nove sezone popularnih serija koje ste već pratili, a sada samo nastavljate tamo gdje ste stali.

Tu su i nova imena poput dugoočekivanog filma Heart Of Stone, za koji se vjeruje da će biti pravi Netflix hit u glavnoj ulozi s Gal Gadot. Ona u ovom filmu utjelovljuje tajnu agenticu Rachel Stone, koja je zadužena za čuvanje tajanstvenog objekta nazvanog The Heart kako ne bi pao u neprijateljske ruke.

Osim toga, tu je i serija Heartstopper sa svojom drugom sezonom, kao i serija The Lincoln Lawyer.

Izdvojili smo top pet naslova koje svakako preporučujemo pogledati u kolovozu!

Pročitajte: 8 adrenalinskih putovanja po Europi za sve ljubitelje avantura 

Netflix hitovi filmova i serija u kolovozu 2023.

Heartstopper

U ovoj seriji o odrastanju tinejdžeri Charlie i Nick nose se sa školom i prvim ljubavima te otkriju da bi njihovo neočekivano prijateljstvo moglo zapravo biti i nešto više.

Druga sezona ove popularne serije stiže 3. kolovoza!

Heart Of Stone

Obavještajna operativka koja radi za globalnu agenciju za očuvanje mira pokušava spriječiti hakericu da ukrade njezino najdragocjenije i najopasnije oružje.

Ovo je dugoočekivani špijunski triler s Gal Gadot koji mnogi jedva čekaju te se predviđa da bi mogao biti pravi hit!

 

Ladies First: A Story of Women in Hip-Hop (Dame imaju prednost. Priča o ženama u hip-hopu)

Reperice, spisateljice i stručnjakinje detaljno objašnjavaju utjecaj žena na hip-hop kulturu u ovoj seriji koja prati njezine pionirke i revolucionarke.

Stiže na Netflix 9. kolovoza

Painkiller (Tableta protiv boli)

U ovoj dramskoj seriji otkrivaju se uzroci i posljedice epidemije opioida u SAD-u te pratimo krivce, žrtve i istražiteljicu koja traži istinu.

Serija će biti dostupna na Netflixu 10. kolovoza

Kad zbog nesreće padne u drugi plan, losanđelska odvjetnička faca Mickey Haller preuzme slučaj ubojstva kojim će si oživjeti karijeru i svoj zaštitni znak, crni Lincoln.

Drugi dio druge sezone stiže 3. kolovoza na Netflix

Izvor: Netflix, Youtube, millann iStock/Getty Images Plus via Getty Images